Rütbe Yükseltmeleri ve Düşüşleri Hakkında - Mod Alımı

• Konuyu başlatan Anarchosa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anarchosa

Değerli SpyHackerZ halkı...
Geçtiğimiz saatlerde 10.000 üyeye ulaşmamız şerefine biraz değişiklilik yapmak istedik.
Forum içerisinde üstün başarılarından dolayı (Aktiflik Süresi, İcraat, Mesaj Sayısı, Gereksiz Konuşmaması) rank(yıldız) yükseltmeleri gerçekleşti.. Tabiki birde rank düşüşleri yaşandı.. Sebepleri ile birlikte gelin listeye bakalım..

ByRolesa adlı moderatörümüz forum içerisinde son günlerdeki pasifliğinden major rütbesine indirildi...
Ewo-Turk Üstün başarılarından, İcraatlerinden, Aktifliğinden dolayı major rütbesine yükseltildi...
Lamb kuzu olarak bilinen dostumuz İcraatlerinden ve Aktifliğinden dolayı major rütbesine yükseltildi
Code Red nicki ile bilinen arkadaşımız eski üyelerden olup aktifliğini devam ettirdiği için major rütbesine yükseltildi
Axis adlı üyemizin konuları aşırı hit çektiğinden dolayı major rütbesine yükseltildi..
Marowit espirileri ile her defasında insanların yüzünü güldürdüğünden dolayı kıdemli üye rütbesine yükseltildi. (capslere devam et kanka)
CeKu eski üyelerden olduğundan ve hoş ahlaklı olup hiçbir polemiğe karışmadığından kıdemli üye rütbesine yükseltildi.
aSENSE forumdaki aşırı aktiflik ve icraatleri neticesinde major rütbesine yükseltildi.
Mr.Ömer adlı üyemiz sexy icraatlerinden dolayı kıdemli üye rütbesine yükseltildi.
punish3r adlı üyemiz milletin profiline "argo mesajları yazdığından ve hakkında bir çok şikayet geldiğinden maalesef üst tabakaya indirildi.
SpawN adlı üyemiz forum içindeki pasifliğinden üst tabakaya indirilmiştir.

FataLworm bey eski üyelerden ve adminlerden olduğundan dolayı major rütbesine yükseltildi

Rank (yıldız) indirme ve Yükseltme işlemlerinden tamamen ben mesulum şikayetçi olan arkadaşlar Mectruy yerine bana PM atabilir bende gerekli açıklamayı ve incelemeyi yaparım.

MODERATÖRLÜK ALIMI...

Eski Moderatörümüz ByRolesa yerine yeni bir arkadaş alınacak.
Gönüllü olan arkadaşlar arasından en uygun olan yükseltilecek..
Majorler'den seçilme olasılığı daha yüksek.
Başvurmak için PM'den günde kaç saat zaman ayıracağınızı belirtebilirsiniz başka bilgi istemiyoruz..
Bu olaylar olurken Mectruy ölü taklidi yapacağını belirtti çee

Moderatörün son düzenlenenleri:
A

Anarchosa

Siki m pantolunuma sığmıyor yazdım demek yalan söyemek lazımki yaranalım millete :') eyvallah yiğidim
ahahaaha çee yok reis sadece bi iki kişi değil baya şikayet geldi maalesef bunu yapmam gerekiyordu.

Sen yokken rutbe neye yarar :/
artık benim gözümde o eski kuzu değilsin...

sende olmasan kim bakacak bu foruma be <3 adamsın
beni şımarttığını söylemişmiydim sana manolyam <3 çee :p

Lamb 

GOD
Rating - 0%
ahahaaha çee yok reis sadece bi iki kişi değil baya şikayet geldi maalesef bunu yapmam gerekiyordu.

artık benim gözümde o eski kuzu değilsin...

beni şımarttığını söylemişmiydim sana manolyam <3 çee :p
Kanka seni kiricak bisey demedim ki sakasina dedigim cok belliydi çee

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Rating - 0%
Hayırlı olsun herkese pasif kalan arkadaşlar da en kısa sürede ortamlara akar inş.

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Eline sağlık modum hoş olmuş böyle.
Yerinde verilen kararlar. Ben moderatörlük için @Isko~ , @Lamb veya @Code Red 'i önermekteyim veyahut @NinjaCR3 de iyi bir seçim olacaktır spy için.
Spyın modu olmak sorumluluk ister ben o sorumluluğu şeyapamam heralde benim haddime düşmezde bende ninja ile isko abiden yanayım iyi forumlar :d

BoneLess

At hırsızı
Rating - 0%
Hayırlı olsun kanka bizide birşeyler yaparsun asnbshxksjsuwnebdyj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,576Konular
3,269,276Mesajlar
315,444Kullanıcılar
AntaresSon Üye
Üst Alt