R10 Alma Metot Kendiniz Alın...!

Abartı ola bilir amma adamlar 1 r10 kodunu 50 tl ye satıyor ve ben konuyu görmek için 200 kredi istiyorsam abartı birşey yoktur, bazı piyasası batıran arkadaşlar 5-7 tl ye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartı ola bilir amma adamlar 1 r10 kodunu 50 tl ye satıyor ve ben konuyu görmek için 200 kredi istiyorsam abartı birşey yoktur, bazı piyasası batıran arkadaşlar 5-7 tl ye satıyor neyse konuyu görmek için 200 krediye ihtiyyacınız var sınırsız aça bilirsiniz vpn le başka cihazla falan...IMG_20210126_115526.jpg

[CHARGE=200] https://www.r10.net/uyelik/davetiye ısım soyısım salla o ısım soy ısımde maıl ac meslegı web tasarımcısı yazılım muhendısı gıbı seyler yap sonra acıklamayıda Aranıza katılmak ıstıyorum cok guzel bır yer felan gıbı yazıyosun 1 saate maıl e gelır davetıye kodu
Ek uyarı domaini 2tane yazın açıklamayı her zaman kendiniz en baştan yazın uzun tutun.
[/CHARGE]

Son düzenleme:
Abartı ola bilir amma adamlar 1 r10 kodunu 50 tl ye satıyor ve ben konuyu görmek için 200 kredi istiyorsam abartı birşey yoktur, bazı piyasası batıran arkadaşlar 5-7 tl ye satıyor neyse konuyu görmek için 200 krediye ihtiyyacınız var sınırsız aça bilirsiniz vpn le başka cihazla falan...

-=Stripped Content=-
Kim o batıranlar :d AŞDMAŞJXLAJD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,838Konular
3,271,890Mesajlar
316,352Kullanıcılar
Jean112Son Üye
Üst Alt