instagram kurucu geçme 2021 method

-=Stripped Content=-*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** daha önce paylaşıldıysa adminlere belirtirseniz...

Burdan Forum Yetkililerine Seslenmek İstiyorum Ayrı Konu Açmak istmedim nerdeyse girdiğim her konuda kredi istiyor ve konu açmayan kredi kasması biraz zor (imkansız değil) Yani sürekli aynı konular açılıyor bu 3. kurucuyla ilgili konu ve bundan önce baktığım iki konuda yanlış şeyler yazmıştı yani yorum atarak kredi kasılıyor ama sonuç olarak bu seferde boş yorum doluyor her taraf lütfen bu kredi mevzusunu daha etkili bir yerde daha düzgün şekilde kullanın konunun diğer konulardan farkı olmadığını nerden bileceğim yada bilip bilmediğim bişey olduğunu ? Bunlar benim tavsiyem ve görüşüm sistem oturmamış bence düzgün olmamış yani biraz daha üstüne düşünülüp öyle yeniden getirilmeli çünkü işin açıkçası bana aşırı saçma geldi :d KİŞİSEL GÖRÜŞLERİM AYRI KONU AÇMAK İSTEMEDİM BURAYA YAZDIM. @Mectruy @Gençtürk @İntelligence @CrowZ

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,586Konular
3,282,535Mesajlar
317,787Kullanıcılar
rxbnihSon Üye
Üst Alt