U
Unbalanced
Ukrayna videoları bende haberin olsunAyıp ediyorsun abim hallederiz. O değilde yemek ayağıyla hepinizi deşifre edeceğim amk![]()

Ukrayna videoları bende haberin olsunAyıp ediyorsun abim hallederiz. O değilde yemek ayağıyla hepinizi deşifre edeceğim amk![]()

VPN dener misin abi açılması lazım olmadi başka yere atarizOnun tasarımıda iyi olacak baya
resim sitesi açılmıyor
Konu hala aktif amk chat sistemi gelse bukadar konusmazdik.![]()
Bro bendede acilmadi baska bir yere uploadlasana.VPN dener misin abi açılması lazım olmadi başka yere atariz
yav amına koyim tüm tasarımı değiştin ama o yıldızlaı değişmedin değiş şu rank sistemini çok boktan aq ben yıldız kaysın teknik kalsın istiyorum artıkEline sağlık işlem tamam.
Dogru soyluyorsun abiYeni postlar açında tartışalım o post hakkında, paylaşım yapın azcık.

yeni tasarımı yaparken rütbemi düşürmüşsünHalledüldü.
yeni tasarımı yaparken rütbemi düşürmüşsün
eyvallah reis :dpardon düzeltiyorum.
Git gez biraz sen bana adminlik ver ben hallederim forumupardon düzeltiyorum.

Mobilde yıldızlar gözükmüyor c3m abi.
Gözükmesinde.
Temelli kalkmasından yanayım![]()
Mobilde yıldızlar gözükmüyor c3m abi.
Gözükmesinde.
Temelli kalkmasından yanayım![]()
Diğer temada yıldızlar hoş gözüküyordu da burda sanki sönük kalmış gibi abiBence güzel ranklar nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum grafikerler daha iyisini yaptıda koymadımı yıldızların yerine kuru kafa olabilir mesela yani fikir çok ama siz administrator felan mı yazsın istiyorsunuz diğer xenforo sitelerindeki gibi.

reis havaya bak 4 tane göze batan yıldız var biri ay yıldızı biri kurt yıldızı onları yeni temada göremiyorsunhangi yıldızlar ?

bu kötü ya şey olsun böyle assubay general rütbeleri felan nasıı manyak demi![]()
Böyle şeyler mi istiyorsunuz.
Götüme keçeli kalemle sht yazsam daha hoş olur abi bune ya![]()
Böyle şeyler mi istiyorsunuz.

hacı bir siktir git desem ayıp olmaz inşallah ayt mi yapcaksınzı burayı aq SpyHackerTimi.cOmbu kötü ya şey olsun böyle assubay general rütbeleri felan nasıı manyak demi
müthiş fikirhacı bir siktir git desem ayıp olmaz inşallah ayt mi yapcaksınzı burayı aq SpyHackerTimi.cOm
bu fikre bende katılıyorum orgeneral, paşa, asteğmen felan olsun domainide mka7 nin dediği gibi yapabiliriz.bu kötü ya şey olsun böyle assubay general rütbeleri felan nasıı manyak demi
yaw adam örnek verdi , yani üzerinde admin felanmı yazsın diyor.
Ben bulacam uygun evde bakayım daha iyi örnekler göstereceğim size bakalım güzel işler çıkaran olmazsa bi yerde çalışan profesyonel grafiker bi arkadaşım var ona siteye uygun logo rank felan yaptırırım uygun bir vaktinde.