Cimerle ilgili Acil

Bir kızın herkese açık olan fotosunu shoplayıp(vucudunu yamulttum kötü bir shop yok) yüzü güzel olmayan götüyle prim kasıyor diye post atmıştım çok önceden(çocukluk aklıyla)...

Bir kızın herkese açık olan fotosunu shoplayıp(vucudunu yamulttum kötü bir shop yok) yüzü güzel olmayan götüyle prim kasıyor diye post atmıştım çok önceden(çocukluk aklıyla), bugün aldığım mesajda bu gönderiyi cimere hakaretten verdiğini gördüm bir şey olur mu sizce böyle önemsiz her şeye bakıyorlar mı teşekkürler

birinin fotosunu izinsiz kullanma+ cinsel hakaret etme suçu eğer hakaret falan ettiysen edilen cümleyi nitelikli cinsel taciz diye sayabilirler özellikle kız olduğu için yasalarda taciz vs. diye geçebilir eğer kızın tanıdığı avukat vs. varsa seni daha çabuk bulup daha rahat mahkemeye çıkarabilirler.

Bir kızın herkese açık olan fotosunu shoplayıp(vucudunu yamulttum kötü bir shop yok) yüzü güzel olmayan götüyle prim kasıyor diye post atmıştım çok önceden(çocukluk aklıyla), bugün aldığım mesajda bu gönderiyi cimere hakaretten verdiğini gördüm bir şey olur mu sizce böyle önemsiz her şeye bakıyorlar mı teşekkürler
Geçmiş olsun, inşâAllah bişi olmaz

Öncelikle yaşın 18 den buyukse sıkıntı
deilse Aile Azarı İle Gecirsin diye umuyorum

131,912Konular
3,272,575Mesajlar
316,531Kullanıcılar
EEEEEE1Son Üye
Üst Alt