29 Ekim Cumhuriyet Bayramı #Leina Artz

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.. Şerefli bir yaşamın bedeli, her ne olursa olsun ödenir. Küçük oyunlar, küçük oyuncularındır...

fe97cb931a.jpeg

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun..
Şerefli bir yaşamın bedeli, her ne olursa olsun ödenir. Küçük oyunlar, küçük oyuncularındır. Onlar, okyanusta boğulmanın adabını bilemezler! Cumhuriyet erdemdir. Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir…

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün her yer
kırmızı beyaz olsun.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Atatürk resminin arkasına dıs ışıma vermeseydin veya daha koyu bir renk olsaydı daha hoş olurdu bence. Eline sağlık

• Like
Tepkiler: o4d
Olur tabi dostum mesela senin doğum günün siyahmı giyersin yoksa rengarenkmi mesela allah korusun yakının öldü siyahmı giyersin rengarekmi buda aynısı işte
Müşteriden müşteriye değişir bu sorunun cevabı tanıdığım çoğu müşteri özel gün uyumlarına değil, renklerw uyumluluklarına bakıyor o yüzden o yanıtı verdim siyah katmana beyaz ışıma vermek gibi bir şeyi çoğu müşteriler pek hoş karşılamıyor. Yani herkese göre değişir. Arkadaşımız emek vermiş emeğine saygı duymak gerek :) Ellerine Sağlık tekrardan.

• Like
Tepkiler: o4d
Müşteriden müşteriye değişir bu sorunun cevabı tanıdığım çoğu müşteri özel gün uyumlarına değil, renklerw uyumluluklarına bakıyor o yüzden o yanıtı verdim siyah katmana beyaz ışıma vermek gibi bir şeyi çoğu müşteriler pek hoş karşılamıyor. Yani herkese göre değişir. Arkadaşımız emek vermiş emeğine saygı duymak gerek :) Ellerine Sağlık tekrardan.
Aynen katılıyorum sana

133,206Konular
3,281,343Mesajlar
318,731Kullanıcılar
REDWINGDEMONSon Üye
Üst Alt