İnsanVeTeknoloji.Com Uyarıldı.

Abi en sevmediğim şey sunucuyu bypassliyorum ve bir bakiyorum hack sitesi felan yok ;) Ama Bu beni üzüyor bu ülkemizin teknoloji, yazilim firmalari güvenliği çok düşük...

Tecavüz Edilir , Amcık Sikilir , 2. delik Açılır , Tekte Hamile Bırakılır..

Yusuf Root itina ile sizi Sikmek için hazır..

imzaya baksana hep küfür, forum yaş kitlesi iyice düşmüş.

Tecavüz Edilir , Amcık Sikilir , 2. delik Açılır , Tekte Hamile Bırakılır..

Yusuf Root itina ile sizi Sikmek için hazır..

imzaya baksana hep küfür, forum yaş kitlesi iyice düşmüş.
küfürden yaş kitlesimi düşüyor ? beni tanıyan tanır hepinizi biliyorum a.k bu işlerde o kadarda yeni değilim sizden eski olduğum kesindir hepiniz norslarda türeyen lamerlersiniz asakirle bi ara iş yapıyodun ufaktan iyi yola saptın , birdaha insanları tanımadan laf atma

küfürden yaş kitlesimi düşüyor ? beni tanıyan tanır hepinizi biliyorum a.k bu işlerde o kadarda yeni değilim sizden eski olduğum kesindir hepiniz norslarda türeyen lamerlersiniz asakirle bi ara iş yapıyodun ufaktan iyi yola saptın , birdaha insanları tanımadan laf atma
Sen kime lamer diyonllan o şu anda üst düzey yönetici aq kendine baksana 1 yıldızsın birazcık üstlerine terbiyeli ol

arkadaşım o konudan norslara ve asakire nasıl ulaştın?

131,688Konular
3,270,356Mesajlar
315,892Kullanıcılar
User0007Son Üye
Üst Alt