[CHARGE=1]Selamlar dostlar sizlere cok basit bir sekilde 3. parti bir uygulama kullanmadan nasil herhangibir dosya icine istediginiz dosyayi enjekte edebilirsiniz bunu gosterecegim. Hadi Baslayalim.
Step 1[/CHARGE][CHARGE=1]
Step 2
step 3
Neler yaptik?
Sizin icin Asagiya bir de video birakiyorum.
indirme linki
[/CHARGE]
Step 1[/CHARGE][CHARGE=1]
Rat yada trojeni olusturma ve manipule edecegimiz dosya ile yan yana koyma
Step 2
manipule edecegimiz dosyanin icon gorselini olusturma
step 3
Winrar uzerinden dosyalari birlestirme
dosyalari secip arive ekle diyoruz ardindan ardindan dosyanin ismini dosya.jpg olara degistirdikten sonra ==> CREATE SPX ARCHiVE yazan kismi seciyoruz
==> Advenced butonuna tikliyoruz.
==>SPX option kismina tikliyoruz
==> Setup sekmesine tikliyoruz ve sirasi ile hangi dosyalarini yurutecegini programa gosteriyoruz. ornegin ==> olindi4s.jpg olindi4s.exe
==> Modes kismina tikliyoruz ==> unpack to temporary folder ve Hide All seceneklerini sirasi ile isaretliyoruz.
==> Text and icon kismina tikliyoruz ==> Load SPX icon from the file sekmesinden iconumuzu yukluyoruz.
SON ASAMA
==> update sekmesi ==> extract and update files ve overwrite all files sekmelerini isaretliyoruz ve OK tusuna basarak dosyamizi olusturuyoruz.
Neler yaptik?
winrar araciligi ile sirali olarak yukleme yapmayi saglayan bir yukleme arsivi olusturduk ama bu arsiv bir yukleme yapmayacak bir fotograf acip ardindan bizim Trojenimizi calistiracak. JPG yerine bir MP4 dosyasida kullanabilirdim. Islem yine ayni burada bir execute islemi yapmiyor aslinda WINRAR yaptigi sey duzenli ve sira ile yapilacak bir yukleme dosyasi olusturturmak.
Sizin icin Asagiya bir de video birakiyorum.
indirme linki
olindi4s
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
[/CHARGE]