Bunların Adı Var Sanalda Reisler Sizce Nasıl? Gerçek Bİr Ordumu Yoksa Ayt Yıkıkcıları Gİbimi? Bİlgi Verin Bana Bunlarla Alakalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W kullanıp bÜyÜk KüÇüK YaZaN bir avuç 2012 den kalma arsız bela dinleyip inşaat işçiliği yapan ve asgari ücret ile geçinen doğulu köylülerimizin kurduğu HeYkıR TiM :3
(Sakatlar herhalde)

olm salak saçma konu açıpta ortalığı karıştırmayın @Anarchosa @Mectruy
300

Dişilerini etkilemek isteyen 12 yaş ergenlerin who am i izleyip googleye hacker forumu yazıp norslar diye bi site görüp kayıt olmasından ibarettir.Bilgileri yok denecek kadar azdır.Eğer bruteden düşürdüğünüz bir site varsa zone almamanız daha iyidir çünkü bu arkadaşlar zone sitelerinde pusuda bekler ve wordpress sitelerin hepsinde brute yaparak index üstü atarlar.Akıncılar isimli boş forumda bu kekolara örnektir.Sabah akşam sevvdiqim diye dolaşıp günde 3 posta masturbasyon yaparlar.Yengelerini sikerler,eşeklerini şekerle kandırıp sikerler,eğer norslar.org kayıt olursanız 3 gün sonra kuzeninize tecavüz etmeniz olağandır.Siz siz olun Milliyetçilik duygularını sömüren,Türk bayrağı koyup pkk destekçisi olan ve TC vEr RüTBe VeReYim moRuQ LeN mQ diyenlere itibar etmeyiniz.1.5 yıldır spydayım başka hack forumuna adım bile atmadım aradağınız ortam olsun her bok olsun bu forumda başka yere giderseniz siz kaybedersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,773Konular
3,271,212Mesajlar
316,147Kullanıcılar
viaxidppSon Üye
Üst Alt