Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Supremeler , sınırsız vip olacaktı.Ömer abi konusunda da öyle diyor.
2-Vipler ve Supremeler ppye gif koyabilsin.
3-Legendler konulara like ve yorum atamadan göremesin.
4-Blackliste cc,data kelimeleri de girsin.

1-Supremeler , sınırsız vip olacaktı.Ömer abi konusunda da öyle diyor.
2-Vipler ve Supremeler ppye gif koyabilsin.
3-Legendler konulara like ve yorum atamadan göremesin.
4-Blackliste cc,data kelimeleri de girsin.
1 - Ömer abi onu iptal etmişti.
2 - O gelicek zaten, Ömer abiye söyledim o da Cem abiye söylemişti.
3 - Bypass yok onlarda (yada eklenmiş olabilir eklenmişse bile 10 yıllık üyeler gerekli bence bypass)
4 - Değerlendirilebilir, teşekkür ederiz önerilerin için.

Önceki düşüncelirimde hata yaptığımı farkettim, özellikle değerli kişiler tanıyınca, daha fazla tanıyacağıma eminim... benim tavsiyem aldığımız like ile de kredi kazanmamız 1 kredi dahi verilebilir, yorum kredisi sanırsam 1 e düşürülmüş ya da ztn 1 kredi miydi ? Neyse kısaca like için de eklenebilir diyorum teşekkür ederim.

Hâlâ konularda yetkin yeterli değil diyo😢😢
Halledilecek
Önceki düşüncelirimde hata yaptığımı farkettim, özellikle değerli kişiler tanıyınca, daha fazla tanıyacağıma eminim... benim tavsiyem aldığımız like ile de kredi kazanmamız 1 kredi dahi verilebilir, yorum kredisi sanırsam 1 e düşürülmüş ya da ztn 1 kredi miydi ? Neyse kısaca like için de eklenebilir diyorum teşekkür ederim.
Boş olur, zaten kredi kasmak çok kolay. Önerin için teşekkürler.

Malum forumun üyeleri epey kudurmaya başladı, bu da chatte dikkat çekmelerine neden oluyor. Aynı phis-hing kelimesindeki gibi sansür getirilebilir o forumun adına ve adının kısaltmasına vs falan.

biraz gereksiz gibi olacak ama tasarımla ilgili bir önerim var bence kişinin profil bölümünde "profil mesajları" kısmının yanında "konuları" diye bir bölüm açılsa ve diğer üyeler "bul" tuşuna tıklamadan ulaşsa daha rahat olurdu yeni kullanıcılar pek bilmiyor "bul" kısmının işlevini.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Gençtürk @CrowZ @Demiя @İntelligence

bir konuyu 5 kez atıyorlar reis

biraz gereksiz gibi olacak ama tasarımla ilgili bir önerim var bence kişinin profil bölümünde "profil mesajları" kısmının yanında "konuları" diye bir bölüm açılsa ve diğer üyeler "bul" tuşuna tıklamadan ulaşsa daha rahat olurdu yeni kullanıcılar pek bilmiyor "bul" kısmının işlevini.
Gereksiz bir detay
bir konuyu 5 kez atıyorlar reis
Reportlayın silelim
GÜNCEL ++

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Gençtürk @CrowZ @Demiя @İntelligence

Yeni olanların baştan öğrenmesi için yardım yeri olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,877Konular
3,272,220Mesajlar
316,458Kullanıcılar
y.ugl_21Son Üye
Üst Alt