Byler az önce gördüm Of çay amerikalı JDE şirketine satılmış böyle parça parça iyi olmuyor, ülkeyi toptan amerika'ya devredin de her gün bi satış haberi duymaktan kurtulalım amk.
Ooo satılalı çok oldu bildiğim kadarıyla haberlere çıkmıştıByler az önce gördüm Of çay amerikalı JDE şirketine satılmış böyle parça parça iyi olmuyor, ülkeyi toptan amerika'ya devredin de her gün bi satış haberi duymaktan kurtulalım amk.
2023 Diyordu Birileri Evet Evet Şu Yıl Olan 2023 Hani Amerika Devleti Olcak Bu Gidişle Türkiye O Yıl GalibaByler az önce gördüm Of çay amerikalı JDE şirketine satılmış böyle parça parça iyi olmuyor, ülkeyi toptan amerika'ya devredin de her gün bi satış haberi duymaktan kurtulalım amk.
2023de dünya lideri olcaz olm2023 Diyordu Birileri Evet Evet Şu Yıl Olan 2023 Hani Amerika Devleti Olcak Bu Gidişle Türkiye O Yıl Galiba
millet uzaya tatilegidecek 2050 falan biz 2023 anca çıkarız uzayaçünkü herkes uzaya çıkacak
aynen amk öyle çıkıp televizyonda güçlü türkiye diyip üreten türkuye diyip bağrınmakla olmuyor bu işler amk adamlar 1957 yılında uzaya gitmiş Amerikanlar Ruslar lan türk7ye 1957 yılında türkuyede radyo yoktu amk ajfjebtjejfjd2023'te sonumuz geliyor sonumuz aq
kqşlwekşlqwdkşlqkwşlaynen amk öyle çıkıp televizyonda güçlü türkiye diyip üreten türkuye diyip bağrınmakla olmuyor bu işler amk adamlar 1957 yılında uzaya gitmiş Amerikanlar Ruslar lan türk7ye 1957 yılında türkuyede radyo yoktu amk ajfjebtjejfjd
satan var bro swingerlar satıyordurBeyler Utanmasalar Karılarını satçaklar ( belki satıyolardır)