abiler merhaba. yardiminzi lazim. benim pcde avast var. 2 3 gunde bir bana bildirim geliyo avast tarafindan. bazi sorunlar var. mesela diyo halka aciksiniz. ip adresiniz...

abiler merhaba. yardiminzi lazim. benim pcde avast var. 2 3 gunde bir bana bildirim geliyo avast tarafindan. bazi sorunlar var. mesela diyo halka aciksiniz. ip adresiniz gozukuyo. konumunuz gozukuyo. bunun gibi ve s seyler. sorunu gider dedigimde premium almami istiyor, . ne yapmami onerirsiniz? biraz rahatsizim . pcim koruma altinda olmasini istiyrm

most free antivirus packages are bundled with PUPs.
Comodo AV Free
Avast Free
Panda AV Free
AdAware Free
Avira Free
ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall
AVG Free

abiler merhaba. yardiminzi lazim. benim pcde avast var. 2 3 gunde bir bana bildirim geliyo avast tarafindan. bazi sorunlar var. mesela diyo halka aciksiniz. ip adresiniz gozukuyo. konumunuz gozukuyo. bunun gibi ve s seyler. sorunu gider dedigimde premium almami istiyor, . ne yapmami onerirsiniz? biraz rahatsizim . pcim koruma altinda olmasini istiyrm
hala ihtiyacın varsa sonra avast kırmaya çalışıyorum, aksi halde benim tavsiyem avast ürünlerini kullanmam

Engelle Herhangi bir antivirüs kullanmak istemeden önce sunucuya veri gönder, her antivirüs bunu kullanıcıya soruyor, daha iyi güvenlik için verilere ihtiyacımız var ama onlar kendi amaçları için kullanıyorlar

abi ucret vermem sartmi? yoksa crack falan la ucretli yapabilirmiyim?
crack kullanmayın, bu da bir virüs, bu yüzden neden bir crack kullanmak istiyorsanız bir antivirüs yüklemeniz gerekiyor
Herhangi bir şey ödemeniz gerektiğini düşünmüyorum, burada birçok harika korsan bir istek gönderiyor ve birisinin istediğiniz antivirüs için ücretsiz seri numaranızı vermesini umuyoruz

131,918Konular
3,272,624Mesajlar
316,556Kullanıcılar
babaporcheSon Üye
Üst Alt