-
BoneLess
At hırsızı
JAMSHWKSNWHXNEHDKSNDUWNDscripti ben yazdım kardeşm
JAMSHWKSNWHXNEHDKSNDUWNDscripti ben yazdım kardeşm
stromdan güzel bir hamlescripti ben yazdım kardeşm
bir sql sorgusunda WHERE yerine WERE yazan, 2018 ' de PDO kullanmak varken düz mysql kullanan , php ile yapılacak işi html ile yapmaya kalkışan birinin bu scripti yazdığına inanalım mı ? oğlum defol git artık rahat bırak , sal bizi yahu.scripti ben yazdım kardeşm
Bu yazmadı dilenerek aldı birinden sonra göt korkusundan verdibir sql sorgusunda WHERE yerine WERE yazan, 2018 ' de PDO kullanmak varken düz mysql kullanan , php ile yapılacak işi html ile yapmaya kalkışan birinin bu scripti yazdığına inanalım mı ? oğlum defol git artık rahat bırak , sal bizi yahu.
Yokbe akşam akşam tatımı bozmam ben basit bi script öneli bişey değil hem kaynağı bende değilmi daha iyisni yazarımstromdan güzel bir hamle
ekürüm geldi , dağılınTessekur ederiz tepe tepe kullaniriz
LAN OROSBU ÇOCU BEN YAZDIM BEN BEN 2 SATIRLIK PHP KODUNU BEN YAZDIM BENBu yazmadı dilenerek aldı birinden sonra göt korkusundan verdi![]()
Daha iyisi tekrar paylaşılır kflcşfşclYokbe akşam akşam tatımı bozmam ben basit bi script öneli bişey değil hem kaynağı bende değilmi daha iyisni yazarım
ASD:ASD:AS@storm hah şöyle ya, bun tür şeyler seni hırslandırmalı, gidip şifreli kod yazmalısın , kimsenin kırıp kullanamayacağı, lisans vs kendini geliştirmeye yol açılmışken , burda boşuna miyavlaman zaman kaybı![]()
Anasını bacısını siktiğimin lameri bak mkaya sövüyosun sonra gidip özelden diyosun ki abi sana küfür etmişti ne diyon lan sen felan dedim diyo ama aslında anasına bacısına sövüyoLAN OROSBU ÇOCU BEN YAZDIM BEN BEN 2 SATIRLIK PHP KODUNU BEN YAZDIM BEN
YOK YA BİRLERİNE BİŞEYLERİ BİZİM YAPTIMIZI GÖSTERMEK İÇİN SAĞA SOLA İMZAMI OKYMAYA GEREK YOK@storm hah şöyle ya, bun tür şeyler seni hırslandırmalı, gidip şifreli kod yazmalısın , kimsenin kırıp kullanamayacağı, lisans vs kendini geliştirmeye yol açılmışken , burda boşuna miyavlaman zaman kaybı![]()
Baş hakem konuştu.@storm hah şöyle ya, bun tür şeyler seni hırslandırmalı, gidip şifreli kod yazmalısın , kimsenin kırıp kullanamayacağı, lisans vs kendini geliştirmeye yol açılmışken , burda boşuna miyavlaman zaman kaybı![]()
abi dedik nasıl olmuş bir bak dedik amk yaptıına bak ya.
Abimi dedin?söven kimdi babammı?abi dedik nasıl olmuş bir bak dedik amk yaptıına bak ya.
bana yanlış yapmicaktı amkM
Abimi dedin?söven kimdi babammı?
Bana atmadigin aklıma geldi orospu çocuğu iyi olmuş az bile sanaabi dedik nasıl olmuş bir bak dedik amk yaptıına bak ya.

boş beleş puşt uğraşadursun , işim var benim kod yazıyom aq.Sanal alemin emekli defacerlerinden @BlackDewil (b4) şuanlık sessiz kalmayı tercih etmiş gibi gözüküyor.
SBana atmadigin aklıma geldi orospu **Küfürbaz** iyi olmuş az bile sana![]()
boş beleş puşt uğraşadursun , işim var benim kod yazıyom aq.
![]()
forumca ban yememiz lazım o zaman15- Ticari amaçla açılmış konuları baltalamak en az 2 günden başlamak suretiyle ban cezası ile cezalandırılır.
Bu balta değil mi Cem bey
(c.em abide dahil)Atsiki tutsiki 3 BTC miiboş beleş puşt uğraşadursun , işim var benim kod yazıyom aq.
![]()

forumca ban yememiz lazım o zaman(c.em abide dahil)