300 TL Lik backlink paneli

Silinen üye 7909
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mectruy 15- Ticari amaçla açılmış konuları baltalamak en az 2 günden başlamak suretiyle ban cezası ile cezalandırılır.

BEN WAREZCİYİM
Eminem gibi konuya girmek isterdim fakat o kadar gerekli biri olmadığı için tek tek belli kişilere cevabımı vereyim. Ben ayıp yapmadım burası illegal forum bende warezciyim. WAREZCİ OLDUĞUM HER SCRİPTİ PAYLAŞACAĞIM ANLAMINA GELMEZ @Reffkok sabah BANA KENDİ SCRİPTİNİ PAYLAŞMAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BENDE ARKADAŞI KIRMAYIP PAYLAŞMADIM. VE BU FORUMDAN BİR ÇOK KİŞİ SCRİPTİNİ BANA GÖNDERDİ VE HALA HİÇ BİRİNİ PAYLAŞMADIM BU PAYLAŞILMASI GEREKEN BİR KONU OLDUĞU İÇİN PAYLAŞTIM.

@storm hah şöyle ya, bun tür şeyler seni hırslandırmalı, gidip şifreli kod yazmalısın , kimsenin kırıp kullanamayacağı, lisans vs kendini geliştirmeye yol açılmışken , burda boşuna miyavlaman zaman kaybı çee
Alfayı kırdım onun şifrelemesini mi kıramicam aq dosya biçimini bile sikerim çee

c9f01c70da.jpeg

ulan güldürdün isko

Storm haklı bence. Milletin emeğini hatta bu foruma emek vermiş bir kişinin emeğini çalmak doğru değil ancak arkadaş küfür ederek o haklılığını haksızlığa çevirmiş

Burası illegal forum burada legal para kazanmıyorsun yaptığı işte bir legal değil, ki script 10 TL bile etmez b4 ün dediği gibi mysql_query nin bile çalışmadığını bilmeyen bir insan böyle scripti nasıl kodladı demicem çok sikim sonik bir script içinde 15 satır php kodu var toplamda. buna 300 tl verecek kişide yoktur bu tokadı ona atmam gerekiyordu çünkü haketti.

Beyler az önce yönetim konseyi olarak toplantı yaptık ve kendi aramızda bu dosyayı inceledik, evet 15. madde kurallarımızda yer alıyor ancak bu ticari konunun ve birey çıkarlarını zedelemediğine karar verdik, paylaşımın kural hükümlerinde yer alan 15. maddede anlattığı gibi sadece açılmış ticari konuya olumsuz örnek teşkil edebilecek yorum ve baltalama olursa kural geçerlidir.

Ancak görüldüğü üzere yapılan paylaşımın warez adı altında gerçekleşmesi sebebiyle, ve warez'in doğasına uygun olduğunu açıkca görebiliyoruz. MKA7 beraat etmiştir, dosya kapanmıştır.

O deilde bizim st0rm un ismini kirletiyo bu arkadas git baska nick bul

Beyler az önce yönetim konseyi olarak toplantı yaptık ve kendi aramızda bu dosyayı inceledik, evet 15. madde kurallarımızda yer alıyor ancak bu ticari konunun ve birey çıkarlarını zedelemediğine karar verdik, paylaşımın kural hükümlerinde yer alan 15. maddede anlattığı gibi sadece açılmış ticari konuya olumsuz örnek teşkil edebilecek yorum ve baltalama olursa kural geçerlidir.

Ancak görüldüğü üzere yapılan paylaşımın warez adı altında gerçekleşmesi sebebiyle, ve warez'in doğasına uygun olduğunu açıkca görebiliyoruz. MKA7 beraat etmiştir, dosya kapanmıştır.
en büyük başkan bizim başkan aısdkfopaskdfpoasgkpoasfkd

Desene YiNe KaRaNlık KazaNDı

Kod:
<form class="form">
                        <div class="input-group">
                            <input type="text" class="form-control" placeholder="User Name">
                            <span class="input-group-addon"><i class="zmdi zmdi-account-circle"></i></span>
                        </div>
                            <input type="password" placeholder="Password" class="form-control" />
                            <span class="input-group-addon"><i class="zmdi zmdi-lock"></i></span>
                        </div>                           
                    </form>
                    <div class="footer">
                        <a href="index.html" class="btn btn-primary btn-round btn-block">Giris Yap</a>
                    </div>
Bisey dicem bu nası login sayfası form action yok? Ayrıca buton index html e yonleniyor?

Kod:
<form class="form">
                            <input type="text" class="form-control" placeholder="User Name">
                            <span class="input-group-addon"><i class="zmdi zmdi-account-circle"></i></span>
                        </div>
                            <input type="password" placeholder="Password" class="form-control" />
                            <span class="input-group-addon"><i class="zmdi zmdi-lock"></i></span>
                        </div>                          
                    </form>
                    <div class="footer">
                        <a href="index.html" class="btn btn-primary btn-round btn-block">Giris Yap</a>
                    </div>
Bisey dicem bu nası login sayfası form action yok? Ayrıca buton index html e yonleniyor?
buton'u index.html ' e hreflemiş nereye yönlenmesini bekliyodun olm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,838Konular
3,271,882Mesajlar
316,349Kullanıcılar
kiftSon Üye
Üst Alt