Öncelikle merhaba forumda yepyeni üye sayılırım ne var ne yok diye bakarken, bekorot ismini görünce şaşırdım yazmadan duramadım.Bekorot denilen şahıs türkiyenin en büyük dolandırıcılarından biridir,eğer atabilicek ise e devletten açılan davaları ve dava içeriğini atsın

,canı isterse binde bir belki iş yapıyor ama eğer savunmasız ve bilgisiz iseniz geçmiş olsun dolandırıldınız demektir.Kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi yazmış buraya hey yavrum hey kahkaha attım

,kendiyle iletişime geçmeden önce 50 defa yazmadan önce 150 defa düşünün belkide çoktan tokatlandınız demektir.Sırf adındaki dolandırıcılık indexi kalksın diye kendi sitelerine yalan haber veren birisidir,az google araştırması yapabilirsiniz.İnsanları bir dolandırırsın iki dolandırırsın yakında devlet enseleyecek rahatım deme hiçbir zaman 5 sene 10 sene yaparsın ama er yada geç adalet tecelli eder ister burda ister öteki dünyada.
En büyük örnek olması için bu güzel videoyu buraya bırakmak isterim daha fazla kişinin canı acımaz umarım