(2021) Android Telefon Rootlama İşinize Yarayacak!! (Detaylı Anlatım)

Ben Lilsekt Oturup Yazmam Çok Uzun Sürdü 10 Kredi Fazla Demeyin Gerçekten Araştırmak ve Yazmak Çok Zamanımı Aldı Başka Konularda Görüp De İtibar Etmeyin Herkes Hak Ettiğini...

Ben Lilsekt Oturup Yazmam Çok Uzun Sürdü 10 Kredi Fazla Demeyin Gerçekten Araştırmak ve Yazmak Çok Zamanımı Aldı Başka Konularda Görüp De İtibar Etmeyin Herkes Hak Ettiğini Kazansın Emek Hırsızlığı Yapmayın.

[CHARGE=10]Merhaba Bu Gün Sizlere Samsung Cihazlara Root Atmayı Göstericem.

Öncelikle Root Nedir Ne İşe Yarar Bunu Anlatayım Beyler.

Android kullanıcıları telefona tablete root atabilir root yani kök yüklediğimiz uygulamalara tam anlamıyla müdahale edebilmemizi sağlar beyler yani sizin işinize yarayacak olan şu çoğu uygulama root izni gerektirir mesela lucky patcher game guardian bu uygulamalarla uygulamadaki uygulama içi satın alma değerlerini değiştirip para vermeden uygulama içi satın alma işlemi yapabilirsiniz onun dışındaysa wifi kırma programları root izni gerektirir beyler root sayesinde sistem uygulamalarını bile silebilirsiniz ve en önemlisi ise root telefonun performansını artırır. Rootsuz ve rootlu telefonların antutu puanlarını karşılaştırın ap açık sonucu görüceksiniz elim yoruldu ama daha çok yazıcam .d Önemli olan tek bişey var root yaparsanız telefonunuzun garantisi gider. Garantisi Bitmişse Rahatınıza Bakın :D

1.Adım Gerekli Uygulama Ve Dosyalar;

Beyler Lİnki Bırakıyorum Odin Programını Bilgisayarınıza Kurun

Şimdi ise telefonunuzun modeline uygun dosyayı bu siteden bilgisayarınıza indirin site;

2.Adım Telefonu Download Moda Geçirme;
İlk telefonu kapatın sonra ana ekran tuşu ses kısma tuşu ve güç tuşuna aynı anda basın sonra karşınıza sarı renkte bi uyarı gelir beyler ekranı gördüğünüz de elinizi tuşlardan çekin sonra bir kere ses açma tuşuna basın download moda geçer unutmadan söyliyim download moda geçmeden root işlemi yapmadan önce telefonun geliştirici seçenekleri yerinden usb hata ayıklamayı açın sakın unutmayın beyler.

3.Adım Root İşlemi;

Telefon Download Modundayken bilgisayara usb kablosu ile bağlayın ve yüklediğiniz odin programını açın programdan pda bölümünü seçip yüklediğiniz telefonunuz hangi modelse o modele uygun yüklediğiniz root dosyasını seçip aç diyin sonrasın da starta basın. Root işlemi başarıyla gerçekleşir önemli olan ise soldaki seçeneklerden rest kutucuğunu kesinlikle işaretlemeyin telefonunuz resetlenir yoksa .d dikkatli olun.
evet telefonumuzu açabiliriz ve supersu yükleyip root varmı yokmu kontrol edebilirsiniz. Doyasıya özgürlük artık sizin.

4.Adım Açıklama;

Arkadaşlar Ben Lilsekt başka konularda görüp itibar etmeyin kendi telefonuma root atıyodum ve bu konuyu yazıyım dedim bi yorumu esirgemeyin konu 1.30 saatimi aldı iyi forumlar :D

[/CHARGE]

Emegine
Ben Lilsekt Oturup Yazmam Çok Uzun Sürdü 10 Kredi Fazla Demeyin Gerçekten Araştırmak ve Yazmak Çok Zamanımı Aldı Başka Konularda Görüp De İtibar Etmeyin Herkes Hak Ettiğini Kazansın Emek Hırsızlığı Yapmayın.

-=Stripped Content=-
Saglik

-=Stripped Content=-
Emegine saglik...

131,699Konular
3,270,423Mesajlar
315,919Kullanıcılar
Üst Alt