Merhaba ben KrozSensei sosyal medya ile uğraşıyorum ama yavaştan web'e yönelmeye başladım. Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Merhaba ben KrozSensei sosyal medya ile uğraşıyorum ama yavaştan web'e yönelmeye başladım. Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Hoş buldumhoş geldin
Hoş buldumhoş geldin
Hg. BroMerhaba ben KrozSensei sosyal medya ile uğraşıyorum ama yavaştan web'e yönelmeye başladım. Sizlerle tanışmayı çok isterim.
hoş geldin knkMerhaba ben KrozSensei sosyal medya ile uğraşıyorum ama yavaştan web'e yönelmeye başladım. Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Hoşgeldin güzel vakit geçirmen dileğiyleMerhaba ben KrozSensei sosyal medya ile uğraşıyorum ama yavaştan web'e yönelmeye başladım. Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Hb BromHg. Bro![]()
Hoş buldum dostumhoş geldin knk
Hoş buldum hocam kalıcıyım ve hedefim var.Hoş geldin, kalıcı olman dileği ile
EyvAllah Kekem Hoş Buldum.Hoşgeldin güzel vakit geçirmen dileğiyle![]()
Ben webi geliştirmek için girmedim zaten bir hefeim var forumda onu yapıcam dostumla @SlenzySenseiBu Forumda Web İle Alakalı Konular Yok Öğrenmen Zor olucak Daha Çok İnstagram ile alakalı konular hepsi aynısı zaten
Hoş geldinMerhaba ben KrozSensei sosyal medya ile uğraşıyorum ama yavaştan web'e yönelmeye başladım. Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Hoşgeldin forumaMerhaba ben KrozSensei sosyal medya ile uğraşıyorum ama yavaştan web'e yönelmeye başladım. Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Hoşgeldin Sefa Getirdin İyi FormlarMerhaba ben KrozSensei sosyal medya ile uğraşıyorum ama yavaştan web'e yönelmeye başladım. Sizlerle tanışmayı çok isterim.