Selamun aleyküm, Arkadaşlar yeni kurduğum şirkete yazılım uzmanı (2 adet), grafiker (3 adet), bilgi güvenliği uzmanı (1 adet) aranıyor. Maaşlar dolgundur mail yolu ile cv'nizi...

Selamun aleyküm,

Arkadaşlar yeni kurduğum şirkete yazılım uzmanı (2 adet), grafiker (3 adet), bilgi güvenliği uzmanı (1 adet) aranıyor. Maaşlar dolgundur mail yolu ile cv'nizi yollayabilirsiniz.

Mail : [email protected]

Yeni kurulduk ve home ofis sistemi olacak kafanıza göre takılacaksınız iş olmazsa oyun oynayın problem değil ama şimdiden 9 Otel ve bir üniversite aldık bile. Şirket Ankara'dadır.

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
6 yillik grafik , 6,5 yillik bilgi guvenligi ve 4 senelik yazilim tecrubem var. remote bir isse yollayayim cv'mi

Remote bir iş değil, ancak çok sıkıştıkları zaman sana ücreti karşılığında iş paslayabiliriz sen yinede yollayabilirsin cv'ni :)

@FataLworm pihişpici ve linixci istersen :D benim referansım @Mectruy yalnız diyim çok sigara ve alkol içerim :D ayrıca gece geç saatlere kadar çalışırım ha birde çok kız zükerim :D sonra deme ofisde boşda kalınca karı kız takılıyonortalık peçete kaynıyor diye :D :D :D :D

yooook ben kendime papazım arkadaş herkes ekmeğini yer :D yok öyle bir dünya hele bir de angaradayız yani direk ben gazideyim odtüdeyim arkadaşlar var yani :D akarız babuş :D numaranı at hele ya sen :D bana :D

133,240Konular
3,281,470Mesajlar
318,783Kullanıcılar
kaanbdrgluSon Üye
Üst Alt