[CHARGE=10][email protected]: 123456asd.[/CHARGE]
[email protected]: 123456asd.
Abim sağol aldım eyw-=Stripped Content=-
Yeni böyle Netflix şifresi vermek için bana haber verirsen sevinirim kredisini veririm.-=Stripped Content=-
şifreyi mi değiştirdin mkAbim sağol aldım eyw
-=Stripped Content=-
bana da haber verirsen sevinirim 😌Yeni böyle Netflix şifresi vermek için bana haber verirsen sevinirim kredisini veririm.
Eee knk ilk gelen alırşifreyi mi değiştirdin mk
denicem-=Stripped Content=-
Agaa almışlar zaten kullanma 10 kredinidenicem
okAgaa almışlar zaten kullanma 10 kredini
tmmdir:
Ben aldımAgaa almışlar zaten kullanma 10 kredini
Knk birşey sorcan ben aldım hesabı şifresini de değiştirdim kimseyede vermedim ama hesap 1 gün sonra beni atı TLF deki netflixten şimdi girmeye celisiyom şifre yanlış diyo sebebi ne olabilir-=Stripped Content=-
sifre degistirirken tum cihazlardan cikis yaptiysan gitmistir ya da sahibi degismistirKnk birşey sorcan ben aldım hesabı şifresini de değiştirdim kimseyede vermedim ama hesap 1 gün sonra beni atı TLF deki netflixten şimdi girmeye celisiyom şifre yanlış diyo sebebi ne olabilir
Peki bunu nasıl inleye bilirim ne yapmaliyimsifre degistirirken tum cihazlardan cikis yaptiysan gitmistir ya da sahibi degismistir
Şifre değişirken bi tik var onu kaldıracaktınPeki bunu nasıl inleye bilirim ne yapmaliyim
Hangi tık knk anlamadı detaylı anlatırsan sevinirimŞifre değişirken bi tik var onu kaldıracaktın