ALINTI FROM @FataLworm
"Beyler o kadar dil dökmeme rağmen tane tane anlatmama rağmen bizi anlayamamışsınız. Ticaret alanında bir kişi mesela bir scripti için müşteri arıyorsa o konunun altına ben ücretsiz veriyorum cart curt yazmayın gidin aynı temayı warez bölümünde paylaşın ona birşey demiyoruz ama adamın kendi konusunun altına ücretsiz felan yazınca bu baltalamaya girer anladığınızı umuyorum ayrıca böyle bir warez paylaşımı yapıp 1 kaç gün sonra taşak geçer gibi tema sahibinin isteği üzerine kaldırılmıştır gibi mesaj yazacaksanız böyle paylaşımlar hiç yapmayın zaten tema sahibi bir durum olduğunda bizimle iletişime geçer kaldırırız. Yani anlatmak istediğim gidin taşak muhabbetinizi forumu kirletmeden skype vs yerlerde yapın çoluk çocukla uğraşacak vaktimiz yok kimseyi zorla tutmuyoruz 2 gün banlandım diye ağlayacaksanız bir daha hiç gelmeyin kimseyi sebebsiz yere banlamıyoruz bunuda bilin !"
Gel bakalım ufaklık seni şuraya bi alalım @FataLworm
Warez konusunun altına baltalamak ile açıklama yazmışsın çok gereksiz bir açıklama olmuş onu zaten direk atlıyorum.
Şimdi sevgili gereksiz adminimiz, benim paylaştığım scriptler google amcadan çalıntı yada ordan burdan çalıntı olmadığı için bizzat sunucu firmalarından çekildiği için ve paylaşımıda bizzat tarafımca yapıldığı için kaldırılma isteğini bana yaparlar sen kimsin ki sana yapsınlar ? Varlığınla, yokluğunun farkı yok. Heh şu ban muhabbetine geçersekte tekrar maziyi canlandırmak istiyorsun sen anlaşıldı. Kendi sitesinde session açığını bile kapatamayan yada kapattıramayan biri olarak bana haklı olduğunu söylüyorsun ben o gün cem ile de tolan ile de konuştum bana düzgün açıklama yapılmadı. 3 tane 15 yaşında ki çocuğın oylamasıyla olmuş birşey ee o zaman bu forum çocuklar yönetiyor bildiğin çocuk parkı olmuş burası hadi yönetim muhabbetini de geçtim, ban yemişim yememişim çokta sikimde değil bunu geldiğimden beri söylerim burası benim için bir yaşam kaynağı değil geldiğim yer belli, olduğum yerler de belli. Ben buraya muhabbet için gelirim ama o muhabbetin bozulduğunu anladığım an kafamı o kişiye fazlasıyla takarım. Senin ufak beyninin algılamadığı noktayı söyliyim şimdi ben ban yediğim için ağlamadım forumu sikeyim burdan ban atılsa ne olur, atılmasa ne olur. Herşeyden önce muhabbet önemlidir ben habersiz şekilde benim muhabbetimin engellenmesinden rahatsız oldum
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl