Merhabalar değerli dostlar 2020 Haziran Ayında 100 takipçili İnstagram Hesabım x isimli sosyal medyacı tarafından kapatıldı.100 Takipçi dediğime bakmayın önemli mesajlar vardı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar değerli dostlar 2020 Haziran Ayında 100 takipçili İnstagram Hesabım x isimli sosyal medyacı tarafından kapatıldı.100 Takipçi dediğime bakmayın önemli mesajlar vardı o hesapta.O zamanlar İnstagram hakkında hiçbir şey bilmiyordum salak saçma youtube videoları izleyip taklit yiyen hesabıma günde 100-200 kere 38 formu yolluyordum.Evet yaptığım mantıksızdı kabul ediyorum şu anki aklım olsa asla böyle bi salaklık yapmazdım.Şu anda hesabı buga sokmuşum galiba hangi methodu denediysem asla ama asla açılmıyor.Veysel Demire ulaştım.Şu anda piyasada tokatlayanlar çok olduğu için kısa bir süreliğini Türk (taklit) işleme alıyormuş 8 gün içinde openliyormuş ama fiyatı çok pahalı geldi bu nedenle kendim açmak istiyorum ama ne denesem olmuyo.Bu hesabı ne yapsam tekrardan akitf hale getirebilirim bilgisi olan var mı ? Teşekkürler :)
dip not:medyam yok :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,924Konular
3,272,705Mesajlar
316,574Kullanıcılar
dantexsSon Üye
Üst Alt