Bilenler Bi El Atsın

Mr.Baran

Arkadaşlar öncelikle bandan sonra hepinize selamunaleyküm xd Şimdi ciddi olalım arkadaşlar benim elimde 1 adet steam hesabı var şimdi şifreyi değiştirmeden oyunları oynasam...

Arkadaşlar öncelikle bandan sonra hepinize selamunaleyküm xd
Şimdi ciddi olalım arkadaşlar benim elimde 1 adet steam hesabı var şimdi şifreyi değiştirmeden oyunları oynasam uyarıdan anlar şifre değişir yoksa ben kardeş kardeş geçinir değiştirmeden oynardım :D ama adam bu sefer değişçek ben bunun şifresini değiştirsem (mailide değiştircem) bi sorun olurmu? yani tabiki suç ama yapanlar varmı yapanlar varsa başına iş geldimi daha önce? acil cevap please.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Destek ekibi ile %90 2 günde geri alır hesabı
Ama Hocam zula hesabını aldım adamın 45 lv baya para yatırmış e postası zulada yazan e posta ile zula hesabının şifresi aynı yani kurtarma e postası aylarca durdu zulayı almadı elimden ama bunuda almayacağını düşünsek ve ben değişşem sizce sorun olrumu yasa olarak

Düzgün bi bilgin yoksa siktir et ip tünelleme vs bilsen hesabı alırsında bilgin yoksa adam bi şikayet açsa boom . Steam destek ekipleri güzel çalışıyor hesabı alır isterse

Arkadaşlar öncelikle bandan sonra hepinize selamunaleyküm xd
Şimdi ciddi olalım arkadaşlar benim elimde 1 adet steam hesabı var şimdi şifreyi değiştirmeden oyunları oynasam uyarıdan anlar şifre değişir yoksa ben kardeş kardeş geçinir değiştirmeden oynardım :D ama adam bu sefer değişçek ben bunun şifresini değiştirsem (mailide değiştircem) bi sorun olurmu? yani tabiki suç ama yapanlar varmı yapanlar varsa başına iş geldimi daha önce? acil cevap please.
Ha Bu arada adamda/kadında farklılık var mk facede kadın steamda erkek karışık karışık bi platformda yabancu birinde adı emirhan çözemedim

Düzgün bi bilgin yoksa siktir et ip tünelleme vs bilsen hesabı alırsında bilgin yoksa adam bi şikayet açsa boom . Steam destek ekipleri güzel çalışıyor hesabı alır isterse
off o zaman şimdi oyunu indireyim değişirsede oynamayı veririm :( değişmeden hesaba girdiğim için şikayet etceğini sanmam yani

Bence siktir et böyle şeylerle uğraşma elinde patlayı verir çee

Dediğin oyunlar öyle aman aman oyunlar değil gibi gözüküyor,kendi paranla al için rahat olsun.

yanlış hatırlamıyorsam müebbet veriyorlar direk mahkemesiz . İdam gelince ilk asılcaklar listesinde 1.ymiş karışma bu yaşta git banyoda pipinle oyna çee
1izZ6UB

Bişey olmaz hesabı al kendine adam gerizekalı değil ise ticket atar geri alır ama heryerde aynı şifreyi kullanan birisi ne kadar zekidir bilmiyorum :d

:D çok yaptım başıma bişey gelmedi :D :D desemde yalan :D instagram hesapalrını patlatım bi kaç :D direk suç duyrusunda buludu itler .D tavsiyem degiş :D çaktırma

133,263Konular
3,281,558Mesajlar
318,814Kullanıcılar
chamssou dzSon Üye
Üst Alt