Vatan Hainleri !

Van’da elektrik arızasını onarmak için giden Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri, kaçak elektrik kullanan şahıslar tarafından saldırıya uğradı. Bunlar Bu Hizmeti...

Van’da elektrik arızasını onarmak için giden Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri, kaçak elektrik kullanan şahıslar tarafından saldırıya uğradı.

Bunlar Bu Hizmeti Haketmiyor...

BMxWPC.jpg

valla bazen neyse....%100 zamlı elektirik faturası... insanlık dışı faturalar ... küfür gibi.... faturaların tercümesi > ben senin .sülaleni....... !!!!

Sigorta için eşşek gibi çalıştırılan gençlik....

Emekliliğini hastanelere gide gele yaşayamayan yaşlı....

Her on senede patlayan ekonomik kriz....

Terör , ve Terör kadar tehlikeli cahil çoğunluk ...

bu ülkede boşa geçen gençliğin ömrü...

Bu or*spu cocuklarına varya bırak elektirigi su bile vermeyeceksin içeçek su bulamayacak çamurlu su içecek. Uzun adam hala doğuya yatırım yapsın ah ben olsam doğuyu haritadan silerim

Bu or*spu cocuklarına varya bırak elektirigi su bile vermeyeceksin içeçek su bulamayacak çamurlu su içecek. Uzun adam hala doğuya yatırım yapsın ah ben olsam doğuyu haritadan silerim
Beyine zihniyete bak harita üzerinde yayılmak işgal etmek istersin ama o insanları ve bölgeyi zihniyetleri için dışlarsın :') kusura bakmada senden bi bok olmaz özelden yazda sana kitap öneriyim belki beynin oksijensiz solunum yerine oksijen üreterek çalışmayı sürdürür

Bu ülkenin gençlerininde hayalleri var.Babam 1.5 aydır belediyeden maaşını alamasın belediye ödemiyor diye kimiside gitsin 1000 odalı saraylarda otursun.

131,773Konular
3,271,216Mesajlar
316,147Kullanıcılar
viaxidppSon Üye
Üst Alt