İnternet Lazım

abiler acil yardimin lazim noalr. sinavim var evde internet virfi yok. fkat mobil verimde internet var. ama vpnle giriyorum(ucret az gidiyor o zaman) telefondaki vpnle girdigim...

abiler acil yardimin lazim noalr. sinavim var evde internet virfi yok. fkat mobil verimde internet var. ama vpnle giriyorum(ucret az gidiyor o zaman) telefondaki vpnle girdigim mobil verini pcye nasil hopstop yapa bilirim?pcden sinavlar girmem lazimda. yani normal hopstop olmuyor. cunki vonle giriyorum. netshare gibi programlar falan bilen varmi? netshare kendisi bagli olduguvifileri paylasiyo.bende mobil veri. bu arada.

Mobil verini hotspot vpnde kullanıyorsun demek. Bilgisayara hotspot indir, mobil verini pcye paylaş pcden hotspot çalıştır.

abiler acil yardimin lazim noalr. sinavim var evde internet virfi yok. fkat mobil verimde internet var. ama vpnle giriyorum(ucret az gidiyor o zaman) telefondaki vpnle girdigim mobil verini pcye nasil hopstop yapa bilirim?pcden sinavlar girmem lazimda. yani normal hopstop olmuyor. cunki vonle giriyorum. netshare gibi programlar falan bilen varmi? netshare kendisi bagli olduguvifileri paylasiyo.bende mobil veri. bu arada.
Azərbaycanlısan deyəsən brat,instagramdan yaz kömək eləyərik w.cefer

131,921Konular
3,272,672Mesajlar
316,569Kullanıcılar
pitiaokeSon Üye
Üst Alt