Arkadaşlar merhabalar bana acil Crypter Lazım.. ücretli

Ücretli, ücretsiz farketmez rakam abartılmadan yardımcı olmanızı bekliyorum, özelden durum hakkında bilgi verebilirim şahsi ya da keyfi bir iş için değildir. APK Virüs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ücretli, ücretsiz farketmez rakam abartılmadan yardımcı olmanızı bekliyorum, özelden durum hakkında bilgi verebilirim şahsi ya da keyfi bir iş için değildir. APK Virüs oluşturdum server çalışıyor tek eksiğim crypter bekliyorum, iyi günler dilerim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kendisine itibar etmeyiniz banada dmden yazdı ben jandarmada çalışıyorum
pekakalılara atcaz diye
başınıza bela alırsınız
Senin gibi çoluk çocukları kim alıyor buraya ya :D

Ayrıca beynin yok fikrin var 2 warez crypter paylaşmışsın diye belki biliyordur dedim özelden yazdım bedava da istemedim ücretiyle istedim, bilmiyormuşsun daha ne baltalamaya çalışıyorsun git pipinle oyna abicim.

Senin gibi çoluk çocukları kim alıyor buraya ya :D

Ayrıca beynin yok fikrin var 2 warez crypter paylaşmışsın diye belki biliyordur dedim özelden yazdım bedava da istemedim ücretiyle istedim, bilmiyormuşsun daha ne baltalamaya çalışıyorsun git pipinle oyna abicim.
anım benim windows trojan
çalıışıyorum
apk ile uğraşmıyorum
yok ben jandarmayım yok ben polisim falan diye
kandırmaya
çalışan sensin amk

Ücretli, ücretsiz farketmez rakam abartılmadan yardımcı olmanızı bekliyorum, özelden durum hakkında bilgi verebilirim şahsi ya da keyfi bir iş için değildir. APK Virüs oluşturdum server çalışıyor tek eksiğim crypter bekliyorum, iyi günler dilerim.
Bu forum da zararlı yazılımları saklamak veya oluşturmak ile alakalı bir şey bulabileceğini sanmıyorum..

harbi çok ağır küfür edicem
ben bu forumda 1 yıldır varım amınakoyayım
sen neysin jandarmayım jandarmayım nereye anasını satayım
crypter alacakmış jandarmaymış
Abicim yapamıyorsan niye hala uzatıyorsun başkalarının warez crypterlarını paylaştığınada eminim, çünkü gerçekten sen coder falan olsaydın bu kadar velveleye vermezdin ortalığı coder adam zeki aklı başında olur net bir kere konuşur susar senin beynin yok fikrin var başka bir işe yaramıyorsun burda flood atıp duruyorsun boş yapma tamam sen kralsın aynen bu benim son cevabım. Çoluk çocuğu eğlendiremicem burada.

Arkadaşlar crypter satan ya da satan birisini tanıyan varsa bekliyorum özel mesajlarınızı teşekkürler, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,266Konular
3,278,325Mesajlar
317,310Kullanıcılar
Üst Alt