yok yok şaka 

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yok yok şaka çee

Kanka valla bende korkuyorum ban yicem diye bu arada aşk acısı fln değil 18 yıldır 1.5 L lik su şişesi ve bilgisayar ile beraberim kızları sevmembro iyi anladık aşk acısı çekiyon ban yiyecen az paylaş her gün 1 tane falan
dediğin gibi yapcam hergün 2 tane atarım efkarlansın grup biraz bizim sevdiğinin ismini indexlere yazan defacerlara ihtiyacımız var @Anarchosa asJDGhkASGDJSGDhASDAre You Real Rolesa ?Aga banlamayın hergün 2 tane atcam bu gün biraz fazla oldu sadece kaldırıyım istersen diğerlerini

Reffkok degilmi bu mk![]()
Tepkim;
çıldırıyorum qlkwjeklqwjdlkjqkwljrklReffkok degilmi bu mk
JSAGDHaSDASDhkgADReffkok degilmi bu mk
Bunların yanındada 2 tane güzel konu açar düzeltiriz bro sıkıntı yok2012 de emo forumlari vardi ona gidecez bu gidisle. bu ne lan![]()

hadi inşBunların yanındada 2 tane güzel konu açar düzeltiriz bro sıkıntı yok![]()
Sanalda kimsenin yapmadığı şeyi yaptım aqKanka valla bende korkuyorum ban yicem diye bu arada aşk acısı fln değil 18 yıldır 1.5 L lik su şişesi ve bilgisayar ile beraberim kızları sevmemdediğin gibi yapcam hergün 2 tane atarım efkarlansın grup biraz bizim sevdiğinin ismini indexlere yazan defacerlara ihtiyacımız var @Anarchosa asJDGhkASGDJSGDhASD
bundan dolayı gurur duyuyorum kendimle
ddnndjekedSanalda kimsenin yapmadığı şeyi yaptım aqbundan dolayı gurur duyuyorum kendimle
ddnndjeked