Siber güvenlik yardim

Siber güvenlik alanında kariyer düşünüyorum özel bir şirkette güvenlik aciklarini bulmak veya devlete çalışmak beyaz şapkalı hacker gibi nerden başlamalıyım 1- sanal makine...

Siber güvenlik alanında kariyer düşünüyorum özel bir şirkette güvenlik aciklarini bulmak veya devlete çalışmak beyaz şapkalı hacker gibi nerden başlamalıyım

1- sanal makine ile kali linux kuracağım önerir misiniz

2- 4 GB ram im var çalışır mı 64 bit kali linux sanal makinede

3- programlama dili olarak ne önerirsiniz

4- meslek olarak ne okumalıyım bilgisiyar mühendisi mi yazılım mühendisi mi

5-istanbulda önerebileceğiniz okullar var mı bölüme yönelik

Moderatörün son düzenlenenleri:
1 - Öneririz
2 - Çalışır kasar parrot kur.
3 - Python
4 - Yazılım daha iyidir.
5 - Ne kadar puan alırsan o kadar sağlam okula gidersin.
6 - Boş kredi koymak yasak.

1 - Öneririz
2 - Çalışır kasar parrot kur.
3 - Python
4 - Yazılım daha iyidir.
5 - Ne kadar puan alırsan o kadar sağlam okula gidersin.
6 - Boş kredi koymak yasak.
Saol ben bazı mesajlarda görüyordum bağış içinde onun için denedim krediyi olmuş iyi bare parrot kursam kali ile aynı özellikleri yapabilir miyim sence daha alt level mi olurum dezavantajım olur mu çok sizce

1-Sanal Makinede Önermem Trilyon Tane Bug Var
2-Sanal Makinede Malesef Önermem 4 gb ram yetmez
3-Pythondan Başlamanı Öneririm
4-Yazılım muhendısı
5-Bilgim yok

Önerim-
Linux Dağıtımlarının Hepsini Dene En Rahatına gideni seç

Sanal makine onerme
1-Sanal Makinede Önermem Trilyon Tane Bug Var
2-Sanal Makinede Malesef Önermem 4 gb ram yetmez
3-Pythondan Başlamanı Öneririm
4-Yazılım muhendısı
5-Bilgim yok

Önerim-
Linux Dağıtımlarının Hepsini Dene En Rahatına gideni seç
Sanal makine kullanmak zorundayım windows u silemem uzaktan eğitim için dosyalar falan var linux ta çalışmayabilir 10.sinifim,, parrot os kullanacam o düşük sistem gereksinimi istiyor yeter 4gb Ram

Root şifresini kurarken ne koyduysan odur dostum toor dene.
Saol toor denerim bu arada .ova olarak kurcam için root sifresini şirket kendi koyuyor diye biliyorum kali yüklerken öyleydi virtualbox a yüklediğim için kendi koyuyor "kali" idi şifresi kendi şirket koyduğu için ama saol toor u denerim yada parrot falan yazarım olur herhalde

Sanal makine onerme

Sanal makine kullanmak zorundayım windows u silemem uzaktan eğitim için dosyalar falan var linux ta çalışmayabilir 10.sinifim,, parrot os kullanacam o düşük sistem gereksinimi istiyor yeter 4gb Ram
Dostum Kaliyide Kullanırsın Ama Wındowsu Cokertırsın Sureklı kali zaten 1 gb ram kullanıyor min sanal makıneyıde hesaba koy oldu 2.5 wındows dara duser Parrot ise 256 mb min ram ıstıyor sanal makıneyle 1.700 felan wındows sureklı donacaktır Ve Zaten Sanal Makinede Trilyon Tane Bug İle Karşılasacaksın
Senide Anlıyorum
Aklında Bulunsun

131,930Konular
3,272,743Mesajlar
316,579Kullanıcılar
saedaxmSon Üye
Üst Alt