C99 Shell db bulamadım

Rating - 0%
Merhaba c99 shell içine db aktarıcam da c99 shell in içinde bulamadım. Ne aratıp bulacağız?

Rating - 0%
Hayır hocam c99 shellin SQL bölümünden dB bilgilerini girip siteye bağlanmak istiyorum.
C99 çok eski bir shell. C99'da sql var mı onu bile hatırlamıyorum :D Piyasada Mysql bağlantısı için birsürü shell varken neden bunu kullanıyorsun? Sadrazam veya Alfa daha rahat olur diye düşünüyorum illa c99 istiyorsan umarım cevap bulursun.

Rating - 0%
C99 çok eski bir shell. C99'da sql var mı onu bile hatırlamıyorum :D Piyasada Mysql bağlantısı için birsürü shell varken neden bunu kullanıyorsun? Sadrazam veya Alfa daha rahat olur diye düşünüyorum illa c99 istiyorsan umarım cevap bulursun.
Onlardan birini bana atıp nasıl kullanılcağını derken db bağlamayı anlatır mısın?

B

BlackDewil

Çok karışık connect aratıyorum birsürü şey çıkıyor php ile ilgim yok anlamıyorum birşey hocam. Daha açar mısınız?
Eger karisik geliyorsa daha basit bir shel kullanabilirsin kardesim. Alfa , wso vesaire vesaire . C99 biraz zordur alismadi isen zor kullanirsin. Bosuna cebellesme

Rating - 0%
adam hacklicegi siteye shell atamamiş sadece veritabani bilgileri çekmiş yani uzaktan bağlanti kurmak istiyor.

B

BlackDewil

adam hacklicegi siteye shell atamamiş sadece veritabani bilgileri çekmiş yani uzaktan bağlanti kurmak istiyor.
@BestSPY
3306 portu uzaktan erişime açıksa navicat ile veya düz komut satırından bağlantı kurabilirsin ama sanmıyorum açık olacağnıı. yine de kontrol et bi. eğer değilse /phpMyAdmin bulmaya bak. onu da bulamazsan sunucudaki sitelerden birine kafayı sokcan orayı shelleyip mysql bağlanıcan.

Rating - 0%
@BestSPY
3306 portu uzaktan erişime açıksa navicat ile veya düz komut satırından bağlantı kurabilirsin ama sanmıyorum açık olacağnıı. yine de kontrol et bi. eğer değilse /phpMyAdmin bulmaya bak. onu da bulamazsan sunucudaki sitelerden birine kafayı sokcan orayı shelleyip mysql bağlanıcan.
Şu cevabı arıyorum :). Elleriniz dert görmesin deneyeceğim.

131,624Konular
3,269,830Mesajlar
315,621Kullanıcılar
Namli45Son Üye
Üst Alt