Daha önce burayı nasıl keşfetmedim şaşırdım doğrusu. iyi forumlar herkese
Daha önce burayı nasıl keşfetmedim şaşırdım doğrusu. iyi forumlar herkese:D
Hoş buldumHasmetli serseriii hg
Teşekkürler.Hoşgeldiniz iyi forumlar.
Teşekkürler.hoş geldin iyi forumlar
Hocam forumda bazı hatta bir çok konuya cevap yazamıyorum. sebebi rütbe ile mi alakalı acaba?Hoş gelmişen haşmetlliiiimmmm
Hocam forumda bazı hatta bir çok konuya cevap yazamıyorum. sebebi rütbe ile mi alakalı acaba?
Dostum yararlı konular açıp forumu besle.Off topic isimli forumda aç onlar gerekli kategoriye taşırlar.Eğer uygun görürlersede adminler sana üst tabaka yetkisi verip çoğu konuya erişimini sağlarlar.Hocam forumda bazı hatta bir çok konuya cevap yazamıyorum. sebebi rütbe ile mi alakalı acaba?
@Anarchosa kafayı yicem amkHocam forumda bazı hatta bir çok konuya cevap yazamıyorum. sebebi rütbe ile mi alakalı acaba?

Kanka ben kopyalayıp not defterine kaydettim artık yeni biri gelince atıcam sormadan@Anarchosa kafayı yicem amk
Kanka foruma belirli bir emek sarf etmen halinde açılıyor. Bu uyarıyı şuanda 4. dilde yaptım. En azından translate kullanmıyorum. Bi konu açında millet ona buna sormasın yönetimcim.
Teşekkür ederim hoş buldum.Dostum yararlı konular açıp forumu besle.Off topic isimli forumda aç onlar gerekli kategoriye taşırlar.Eğer uygun görürlersede adminler sana üst tabaka yetkisi verip çoğu konuya erişimini sağlarlar.
@Anarchosa kafayı yicem amk
Kanka foruma belirli bir emek sarf etmen halinde açılıyor. Bu uyarıyı şuanda 4. dilde yaptım. En azından translate kullanmıyorum. Bi konu açında millet ona buna sormasın yönetimcim.
Bu pp ekleme de bunla alakalı o zamanKanka ben kopyalayıp not defterine kaydettim artık yeni biri gelince atıcam sormadan
Bak onu bilmiyorum reis ama pp ekle pp güzeldirBu pp ekleme de bunla alakalı o zaman![]()
Konu açmadan önce eklenmiyor du şimdi eklendiBak onu bilmiyorum reis ama pp ekle pp güzeldir

Hasmetli serseriii hg