İnstagram

Herkeze hayırlı geceler dilerim,ben yahya aranıza yeni katıldım,reklamcılıkla uğraşıyorum,instagramda nasıl aktif takipciye ulaşabilirim? Bana yardımcı olabilitmisiniz.?

Herkeze hayırlı geceler dilerim,ben yahya aranıza yeni katıldım,reklamcılıkla uğraşıyorum,instagramda nasıl aktif takipciye ulaşabilirim? Bana yardımcı olabilitmisiniz.?
hesaplar var satılık ilgilenirsn 13k 16k 18k 19k 21k 23k 24k 26k 27k 32k 35k 43k 44k 56k 65k 75k 79k 89k 90k 97k 104k 124k 125k 133k 144k 159 190k
ig
cyber_rebel.d
ig
bysmartien ilgilenirsn bu iki hesaptan yaz igden

• Like
Tepkiler: Yhy
Kardeşim şaka yapar gibi halimmi var,sen şartlarını söyliceksen bana uyarsa kabul edicem, bu işin garantisi nsıl olucak? Yani sana nasıl güvenicem ?
hem beni veyada ortağım bys martini sorabilrsn güvenililirmiyiz die parayı veren düdüğü çalar mantığı parayı verirsen hesabı salrz anında .d

Hayırlı geceler,

İnstagram ta takipçi parayla ya da takipçi etkinliğe ile ulaşabilirsin ama iki taraftan da takipçiler çıkabiliyor. Sık sık hikaye veya gönderi ile sayfanı aktif tutman gerekiyor. İnsanlar etkileşimde olman gerekiyor. Bol şans.

• Like
Tepkiler: Yhy
131,691Konular
3,270,373Mesajlar
315,901Kullanıcılar
leandroj12Son Üye
Üst Alt