Custom Romda Gapps

Flyme os 5.1 custom rom yükledim fakat gapps flashlayamıyorum bundan dolayı google installer ile yaptım fakat buseferde google servisleri ile alakalı bir sorun yazıyor ve...

Flyme os 5.1 custom rom yükledim fakat gapps flashlayamıyorum bundan dolayı google installer ile yaptım fakat buseferde google servisleri ile alakalı bir sorun yazıyor ve tekrar deneyin yazıyor
Cevaplarınız için teşekkürler

Kardeşim görsel yok konu hakkında detaylı bilgi yok hata veriyor demişsin tekrar deneyin diyor demişsin de. Sen tam olarak ne yapmaya çalışırken tekrar deneyin diyor ağzından cımbızla laf aliyoz valla

Kardeşim görsel yok konu hakkında detaylı bilgi yok hata veriyor demişsin tekrar deneyin diyor demişsin de. Sen tam olarak ne yapmaya çalışırken tekrar deneyin diyor ağzından cımbızla laf aliyoz valla
:D kusura bakma şimdi ilk olarak romu atıyorum ardından gappsi flashlıyorum ve telefon açılınca play store girmeye çalışıp hesap oluşturmaya çalışırsam bu oluyor
XMyvr6.png

Kardeşim paket olarak degil de android surumune ait Google play STORE ve Google play hizmetleri apk olarak yuklemeyi dener misin?

The fixing steps are:
1. Go to Settings > Apps > All apps and find Google Play services
2. Tap on it and enter the details page, tap 'UNINSTALL'
3. Download the Google Installer 4.4.6 (Also available as the attachment of this thread)
4. Enter the Google Installer 4.4.6 and tap Repair
5. After the reparing is done, connect to the Internet, launch the Play Store and let it auto-update to Google Play service 12.6.85. It will be working fine.

1. Ayarlardan uygulamalardan play store gel
2. Yüklemeyi kaldir
3. Yukarıdaki linkten apkyi indir
4. Tamir et butonuna bas
5. Tamir tamamlandiktan sonra interneti aç otomatik guncelleyecek diyo

bi dosya yöneticisi ile indirdiği dosyaları buldum 16 dkdır %82 de çünkü orda apk olarak ne indirdiyse kuruyorum şuan

131,644Konular
3,270,080Mesajlar
315,689Kullanıcılar
DebridSon Üye
Üst Alt