Kaldırmak istediğim bir hesap mevcut kendisi sayfa hatta, pek çok yolu denedik uğraştık fakat o bizim sayfamızı kaldırdı lakin biz onu yine kaldıramadık şimdi 2 konu da yardıma...

Kaldırmak istediğim bir hesap mevcut kendisi sayfa hatta, pek çok yolu denedik uğraştık fakat o bizim sayfamızı kaldırdı lakin biz onu yine kaldıramadık şimdi 2 konu da yardıma muhtacım birincisi atmış olduğum fotoğrafta ki kapanan hesabın adına yapılan bildirimdir bu hesabı nasıl kurtaracağım? ikincisi bir çok methodu deneyip yine de kapatamadığım 800 civarlarında takipçisi olan bir sayfa lütfen yardım edebilir misiniz? Screenshot_20210216-193516_Instagram.jpg

Kaldırmak istediğim bir hesap mevcut kendisi sayfa hatta, pek çok yolu denedik uğraştık fakat o bizim sayfamızı kaldırdı lakin biz onu yine kaldıramadık şimdi 2 konu da yardıma muhtacım birincisi atmış olduğum fotoğrafta ki kapanan hesabın adına yapılan bildirimdir bu hesabı nasıl kurtaracağım? ikincisi bir çok methodu deneyip yine de kapatamadığım 800 civarlarında takipçisi olan bir sayfa lütfen yardım edebilir misiniz? Ekli dosyayı görüntüle 15033
eyw

Kaldırmak istediğim bir hesap mevcut kendisi sayfa hatta, pek çok yolu denedik uğraştık fakat o bizim sayfamızı kaldırdı lakin biz onu yine kaldıramadık şimdi 2 konu da yardıma muhtacım birincisi atmış olduğum fotoğrafta ki kapanan hesabın adına yapılan bildirimdir bu hesabı nasıl kurtaracağım? ikincisi bir çok methodu deneyip yine de kapatamadığım 800 civarlarında takipçisi olan bir sayfa lütfen yardım edebilir misiniz? Ekli dosyayı görüntüle 15033
özelden yaz yardımcı olayım hesabı açma ile ilgili.

131,932Konular
3,272,762Mesajlar
316,582Kullanıcılar
UgurBABAAASon Üye
Üst Alt