ln -s permission engeli geçme yardım

Beyler bende ./ln -s diye girip bypass ettiğimiz functions dosyalar vardı sonra yaptığım bi hata sonucu tüm dosyalar silindi kurtaramadım elinde olan varsa verirse sevinirim...

Beyler bende ./ln -s diye girip bypass ettiğimiz functions dosyalar vardı sonra yaptığım bi hata sonucu tüm dosyalar silindi kurtaramadım elinde olan varsa verirse sevinirim yada ln -s engelli bir serveri geçme taktiğini bilen varsa yardımcı olursa iyi olur.

NOT: c1 bypass, cat -n, cp, safemod vs. yöntemler işe yaramadı safemod off durumda herhangi engelli komut shell üzerinde görünmüyor fakat symbolic engeli var geçemedim bir türlü inat ettim.

Acaba cron jobs yöntemiyle komut çalıştırsam olurmu ? Normal şartlarda cron yöntemi oluyor fakat symbolic engeli olan bir serverde hiç denemedim eğer olmuyorsa boşuna cpanel şifre kırmayla uğraşmim.

Son düzenleme:

Linux accountservergroup.com 3.10.0-693.17.1.2.ELK.el6.x86_64 #1 SMP Thu Feb 8 23:35:45 MST 2018 x86_64

Apache server öyle zor bi server değil named.conf ve passwd geçtim fakat config için ln -s komutu gerekli o engeli geçemedim

Eğer cpanel veyahut başka bir yöntem varsa fikir verebilirsin yada farklı bir bakış açısı yönlendir yeterki

passwd klasörü ne dudumda cloudlinux olabilirmi eğer öyleyse

131,643Konular
3,270,051Mesajlar
315,681Kullanıcılar
Üst Alt