Neden Burdayım Diye Soran Dilay'a Gelsin/ 8 site Hacked

https://ownzyou.com/filter?id=5fd4d8a50f7c3f4f746ddd28ee335859&filter=attacker Neden burda olduğumun cevabını ( @Dilay ) almışsındır sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstediğin kadar site hack le amk bana mı hackliyorsun sürtük olduğunu değiştirmez bu hadi kolay gelsin sana benle muhattap olma birdaha

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Tartışma olduğu / olacağı için kilit. Eline koluna sağlık Merve. Zonelerini ownzyou’a kaydedince bana pm at düzenleyeyim konunu.
// Konuyu açtım tartışmayın.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Zns
Tebrikler güzel başlangıç yapmışsın.

Burada aslında kıçı kırık 8 sitenin indexlerini değiştirmenin bir anlamı yok ancak bilişim güvenliğine başlamanın temel prensiplerinden biride bu tarz siteleri hackleyip aşina olmaya başlamak , bir gömleğin düğmeleri gibidir en üstten çözmeye başladığında düğmelerin hepsi zamanla çözülür.

Devamını dilerim.

Burada aslında kıçı kırık 8 sitenin indexlerini değiştirmenin bir anlamı yok ancak bilişim güvenliğine başlamanın temel prensiplerinden biride bu tarz siteleri hackleyip aşina olmaya başlamak , bir gömleğin düğmeleri gibidir en üstten çözmeye başladığında düğmelerin hepsi zamanla çözülür.

Devamını dilerim.
abi doğru söyle yazarlık varmı sende ne bu kafiye harcanıyosun sen burda .d

Devamını dilerim.
Bunuda tebrik etmezsin ab

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,585Konular
3,282,522Mesajlar
317,780Kullanıcılar
Üst Alt