Yeni Revert Methodu Forumda Görmedim

Beyler Öncelikle Selam Ben Baznx Boş Hesapta Deneyin Methodun Çalıştığını Görürsünüz Neyse Direk Anlatmaya Başlıyorum Methodu İnstagram Yeni Revert Methodu ve 20k Hesap...

Beyler Öncelikle Selam Ben Baznx Boş Hesapta Deneyin Methodun Çalıştığını Görürsünüz Neyse Direk Anlatmaya Başlıyorum Methodu

İnstagram Yeni Revert Methodu ve 20k Hesap Çekilişi
1- Vpnle hesaba gir bunu adam uyurken yap yoksa anlayıp hesabı kurucu düşürüp alabilir.

2- Mail ve numarasını sil adamın

3- Kendi maili ve numaranı koyup onayla

4- İkisinide onayladiktan sonra maili kaldır

5- Ve şifreyi değişip hesabı kalici olarak sil

6- Daha sonra 38 formunu kullanarak hesabı aç max 10dk sürer

7- Hesap açılınca kaldırdığın maile girip E mail removed e bas ve ordan " secure your account here " yazan yere tıkla ve revert ekrani Burda ben yaptım deyince Revert kırılmış oluyor. [CHARGE=3][/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler Öncelikle Selam Ben Baznx Boş Hesapta Deneyin Methodun Çalıştığını Görürsünüz Neyse Direk Anlatmaya Başlıyorum Methodu

İnstagram Yeni Revert Methodu ve 20k Hesap Çekilişi
1- Vpnle hesaba gir bunu adam uyurken yap yoksa anlayıp hesabı kurucu düşürüp alabilir.

2- Mail ve numarasını sil adamın

3- Kendi maili ve numaranı koyup onayla

4- İkisinide onayladiktan sonra maili kaldır

5- Ve şifreyi değişip hesabı kalici olarak sil

6- Daha sonra 38 formunu kullanarak hesabı aç max 10dk sürer

7- Hesap açılınca kaldırdığın maile girip E mail removed e bas ve ordan " secure your account here " yazan yere tıkla ve revert ekrani Burda ben yaptım deyince Revert kırılmış oluyor. -=Stripped Content= mesaj gözüküyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,428Konular
3,280,817Mesajlar
317,561Kullanıcılar
bgrkrmSon Üye
Üst Alt