Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** Sildiler Bakmaya calısmayın
Eyw Bro Shelli Kaldırmassanız Gerçekten Güzel Olur Dediğin gibiShelli kaldırmayın yeni üyeler kullansın ellerine sağlık
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
hepsi kaldırılmış*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Çok Zekisin deilmi sen yorum atmadan once hepsı aktıfdı aferim sana Dostum Ben tekrar basamammı shell sanıyorsun ?? Ne geçti elinehepsi kaldırılmış
Aga bende bu işleri bilmiyorum ben yapsaydım kendi indeximi hazırlamaya giderdim emeğine saygısızlık etmem sitelere girdim hiçbiri yanıt vermedi buraya yazayım dedim beni suçlaman saçmaÇok Zekisin deilmi sen yorum atmadan once hepsı aktıfdı aferim sana Dostum Ben tekrar basamammı shell sanıyorsun ?? Ne geçti eline
Dostum Valla sana denk geldi Diğerlerininde yapacagını zannetmıyorum ama Tm sorun yok artık Coinli felan paylasırımAga bende bu işleri bilmiyorum ben yapsaydım kendi indeximi hazırlamaya giderdim emeğine saygısızlık etmem sitelere girdim hiçbiri yanıt vermedi buraya yazayım dedim beni suçlaman saçma
Teşekkürler anlayışın içinDostum Valla sana denk geldi Diğerlerininde yapacagını zannetmıyorum ama Tm sorun yok artık Coinli felan paylasırım
tesekkur ederim
O shelleri kim kaldırdıyaa anasınını bacısını sikiyim bu ettiğim küfürün altında kalmazsınızda bana karşı çıkarsınız umarım
Keşke backdoor koysaydında anlardık belki kimin kaldırdığını*** Hidden text: cannot be quoted. ***
5 dk bıraksaydanız beyler ya dahada nah paylasırım size
Sildiler Bakmaya calısmayın
Olm Yapmazlar dedim amkKeşke backdoor koysaydında anlardık belki kimin kaldırdığını
Okey abiO shelleri kim kaldırdıyaa anasınını bacısını sikiyim bu ettiğim küfürün altında kalmazsınızda bana karşı çıkarsınız umarım
Senmi SildinOkey abi
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
akalım*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Sildiler Bakmayın yazıyoz hala bakak dıyor la
Eyw*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Malmisiniz amkSenmi Sildin