Öncelikle Herkese merhaba yeni katıldım web hacking ile uğraşıyorum ancak sizin kadar iyi değilim. Bana web hacking ile yardım edebilirmisiniz veya bilgiler verebilirmisiniz...

Öncelikle Herkese merhaba yeni katıldım web hacking ile uğraşıyorum ancak sizin kadar iyi değilim.
Bana web hacking ile yardım edebilirmisiniz veya bilgiler verebilirmisiniz?
Ve forumda dediğim gibi yeniyim like atarak link falan görebiliyoruz ancak bazı konularda like butonu yok varsa benmi göremiyorum?

Teşekkürler.

Hoşgeldin.Umarım kendini geliştirme imkanı bulursun.

Forumda gerçekten güzel kaynaklar paylaşan insanlar var.Şuan bu kaynaklara ulaşmamız imkansız yeni düzenlemeyle(sömürüyü engellemek için) erişimimize kapalı haldeler.

bknz:https://www.spyhackerz.com/forum/threads/neden-konuları-beğenemiyorum-duyuru.10846/

Bende yeni üyeyim ve eğitim içeriklerinin açılması önerisinde bulundum.Açılır umarım.Açılmassa mecbur yararlı içerik üretip terfi almak gerekiyor.Pek fazla bilgili olmasamda birşeyler paylaşmak danışmak istersen live:ketlemsafir skype adresindeyim.

Son düzenleme:
Hoşgeldin.Umarım kendini geliştirme imkanı bulursun.

Forumda gerçekten güzel kaynaklar paylaşan insanlar var.Şuan bu kaynaklara ulaşmamız imkansız yeni düzenlemeyle(sömürüyü engellemek için) erişimimize kapalı haldeler.

bknz:

Bende yeni üyeyim ve eğitim içeriklerinin açılması önerisinde bulundum.Açılır umarım.Açılmassa mecbur yararlı içerik üretip terfi almak gerekiyor.Pek fazla bilgili olmasamda birşeyler paylaşmak danışmak istersen live:ketlemsafira skype adresindeyim.

Çok güzel bir şekilde anlatmışsın teşekkürler ve bu grubda baya gelişmiş kişiler var sadece nasıl ve ne tür açıklardan yararlandıklarını merak ediyorum sql açığı ile dbs çekiyorum ancak hiç işime yaramıyor ya şifreyi kıramıyorum yada şifreyi bulsam işime yaramıyor kaç kere denedim hala sql ile bir siteye bile index falan basamadım sadece wordpress sitelerine :) ve beğenip linkleri görmek bence iyi olmamış sana katılıyorum güzel konular var ancak göremiyorum.

Son düzenleme:
Çok güzel bir şekilde anlatmışsın teşekkürler ve bu grubda baya gelişmiş kişiler var sadece nasıl ve ne tür açıklardan yararlandıklarını merak ediyorum sql açığı ile dbs çekiyorum ancak hiç işime yaramıyor ya şifreyi kıramıyorum yada şifreyi bulsam işime yaramıyor kaç kere denedim hala sql ile bir siteye bile index falan basamadım sadece wordpress sitelerine :)

Başta bende web hackingin SQL açıklarından oluştuğunu düşünüyordum.Fakat Bunun bir çok yöntemi var.Saldırıları rastgele değil hedef siteye yapmanı sağlayan metodlarda var.Sitede bir çoğuna değinilmiş yazı ve video eğitim içerikleri var.Ben yazılardan pek anlamam.Birinin anlatmasa daha iyi oluyor. :)Birde eğitim verecek eğitmenler olsa tadından yenmezde.Şİmdilik kaynaklar ideal.

Şunuda eklemek istiyorum.Olurda türk sitelerine rastlarsan zarar verme :D

Son düzenleme:
131,773Konular
3,271,216Mesajlar
316,147Kullanıcılar
viaxidppSon Üye
Üst Alt