the walking dead tüm sezon ve bölümler lazım.

elinde the walking dead ***** olan varmı mp4 şeklinde acilen lazım bütün sezon bölümleri herkeze telif atmışlar 1 tane allahın kulunda olmaz mı şu dizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elinde the walking dead ***** olan varmı mp4 şeklinde acilen lazım bütün sezon bölümleri herkeze telif atmışlar 1 tane allahın kulunda olmaz mı şu dizi

internetten ararsan onlarca sayfa var ekmek elden su gölden

film1 yada dizipub diye film siteleri vardı ordan izlemiştim ben

internetten ararsan onlarca sayfa var ekmek elden su gölden

film1 yada dizipub diye film siteleri vardı ordan izlemiştim ben
kardeşim sen ne kadar zeki bir insansın iq'un 300 sanırım zaten 11 sayfalık google aramalarındaki bütün sitelere baktım yok olanada gir videoyu açtığında fragmanı koyduklarını görebilirsin telif hakkı yediklerinden dolayı. iq su telefon şarjından yüksek olan arkadaşlar konuya cevap yazarsa sevinirim.

İşte o senin yeteneksizliğin
Burası hack forumu geri zekalı lüzümsuz insan sana ben yol gösteriyorum şu sitelerden bulabilirsin diye mal mal laflar ediyorsun.İnternette Gerizekalı Amerikan uzmanlarının amerikan standartarında hazırladığı testde 160 İQ alıp gelip burada Egonu tatmin ediyorsun gerizekalı ve lüzumsuz insan.
ikincisi burası bir hack forumudur hiçkimse senin ultra gereksiz bir sorunu/sorununu çözmek için uğraşmaz

Neyse Çok boş yapma diyeceğim bu kadar herhangibir cevabına cevap verilmeyecektir ve dikkate alınmayacaktır konuyu çok uzatmaya gerek yok iyi günler

#ForumumuzuTemizTutalım

Burası hack forumu geri zekalı lüzümsuz insan sana ben yol gösteriyorum şu sitelerden bulabilirsin diye mal mal laflar ediyorsun.İnternette Gerizekalı Amerikan uzmanlarının amerikan standartarında hazırladığı testde 160 İQ alıp gelip burada Egonu tatmin ediyorsun gerizekalı ve lüzumsuz insan.
ikincisi burası bir hack forumudur hiçkimse senin ultra gereksiz bir sorunu/sorununu çözmek için uğraşmaz

Neyse Çok boş yapma diyeceğim bu kadar herhangibir cevabına cevap verilmeyecektir ve dikkate alınmayacaktır konuyu çok uzatmaya gerek yok iyi günler

#ForumumuzuTemizTutalım
şuan kahroluyorum 2 rekat uzak dur konumdanda yardımcı olacaklar gelebilsin.

#ForumumuzuTemizTutalım
O zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,743Konular
3,270,965Mesajlar
316,076Kullanıcılar
seudex1Son Üye
Üst Alt