Kendi konularımızı silip , istediğimiz zaman düzenleyebilelim

Bazen konu atınca yanlış yere atılabiliyor , ya da sonradan silmek istediğim konular oluyor mesela ama zaman geçiyor bu yüzden de bir tane moderatöre yazmak zorunda kalıyorum...

Nasıl fikir

• Çöp

• D0ru

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bazen konu atınca yanlış yere atılabiliyor , ya da sonradan silmek istediğim konular oluyor mesela ama zaman geçiyor bu yüzden de bir tane moderatöre yazmak zorunda kalıyorum hem onlar uğraşmasin hem biz ugrasmayalim kendi konularımıza istediğimiz değişikliği yapabilelim

• Like
Tepkiler: WXP
Cem abi bunun icin aciklama yapti soyle dedi her sinirlenen konularını vs siler gider vb şeyleri onlemek icin sanırm boyle dedi ve zaten 5dk icinde degistirebiliyorsun 5dk de yanlisini bulursun illaki

Bu düzenlemenin gelmesi iyi olmaz sebepleri şunlar bir üye konusun da forum kurallarına aykırı bir konu açar kendi reklamını yapar link ekler hit alır sonra konuyu siler veya düzenler senin dediğin olay şu şekilde olabilir konuyu açtıktan 10 dk içinde konuyu silebilir veya düzenleyebilir veyahutta konunun düzenlendiğini ve eski halini görebilirsek olur ama konu silme olayı konuyu açtıktan sonra 10 dk içinde silebilmesi 10 dk sonra sil butonunun kalkması lazım haksız mıyım .d @Gençtürk @SpyMod

Bu düzenlemenin gelmesi iyi olmaz sebepleri şunlar bir üye konusun da forum kurallarına aykırı bir konu açar kendi reklamını yapar link ekler hit alır sonra konuyu siler veya düzenler senin dediğin olay şu şekilde olabilir konuyu açtıktan 10 dk içinde konuyu silebilir veya düzenleyebilir veyahutta konunun düzenlendiğini ve eski halini görebilirsek olur ama konu silme olayı konuyu açtıktan sonra 10 dk içinde silebilmesi 10 dk sonra sil butonunun kalkması lazım haksız mıyım .d @Gençtürk @SpyMod
Aynen konuyu silme olsa 10dk bile iyidir
Cem abi bunun icin aciklama yapti soyle dedi her sinirlenen konularını vs siler gider vb şeyleri onlemek icin sanırm boyle dedi ve zaten 5dk icinde degistirebiliyorsun 5dk de yanlisini bulursun illaki
O da haklı

modlar işsiz mi kalsın dostum hem havalı oluyorlar forumda şekilli nick doğrulama tiki falan tatmin eder adamı ve forumu diri tutar #modlarişssizklamasın
ama konu düzenleme süresi 10 dk ya çıksa iyi olur

131,756Konular
3,271,061Mesajlar
316,102Kullanıcılar
forzaxdSon Üye
Üst Alt