logo lazım.

BlackDewil

selamlar beyler. şu tarzda hem "blackdewil" hem de "b4style" yazan bir logo lazım. birini yaptıktan sonra yazıyı değiştirip diğerini de yapıverirsiniz zaten ayrı bir şey...

selamlar beyler. şu tarzda hem "blackdewil" hem de "b4style" yazan bir logo lazım. birini yaptıktan sonra yazıyı değiştirip diğerini de yapıverirsiniz zaten ayrı bir şey istemiyorum sadece text değişecek.

2gvknk0.png

renkler aynı olacak. bu tonlarda yani. tarz olaraksa buna yakın bir şeyler çıkartabilirseniz sevinirim. yapan arkadaşa karşılığında bir şeyler veririm , borçlu kalmayız o konuda problem yok.

forumun grafikerlerinden sağlam bişeyler bekliyorum :)

selamlar beyler. şu tarzda hem "blackdewil" hem de "b4style" yazan bir logo lazım. birini yaptıktan sonra yazıyı değiştirip diğerini de yapıverirsiniz zaten ayrı bir şey istemiyorum sadece text değişecek.

2gvknk0.png

renkler aynı olacak. bu tonlarda yani. tarz olaraksa buna yakın bir şeyler çıkartabilirseniz sevinirim. yapan arkadaşa karşılığında bir şeyler veririm , borçlu kalmayız o konuda problem yok.

forumun grafikerlerinden sağlam bişeyler bekliyorum :)

BENDE ISTIREM BÖYLE ŞEYLER

B4 kardeş bu tasarım için üst seviye c4d profesyonelliği lazım, burdan çıkacağını sanmıyorum. Bilgisayarı açmaya vakit olsa yapayım ama işteee... sen ümidi kes gemileri yak çee

yıllar önce bu domain bana aitti yani ihtilal.in hatta bu domainide ben bulmuştum :) sonrasında forumu beraber kuralım dediğim kişilerden kahbelik yedim ve siteden ayrılma gereği duymuştum ne günlerdi bee berbatt:

Gölgeliyaptım bilerek siyah arkaplana koydunmu güzel bir görünüm katıyor..
Yeni programa alışmam biraz zaman alacak çee
cP2BAf.png

bBTBaH.png

B4 kardeş bu tasarım için üst seviye c4d profesyonelliği lazım, burdan çıkacağını sanmıyorum. Bilgisayarı açmaya vakit olsa yapayım ama işteee... sen ümidi kes gemileri yak çee
C4D ye gerek yok psden aynısı yapılır

valla forumun grafikerleri kendine hayri yok grafikerim diyende basit işler çıkartiyor.
Sen de @Gök-Börü de bilirsiniz pc başına geçersem en baba grafikerim diyenden daha saglam yaparım ama pc gecemiyoruk şartlar el vermiyor

trenle gelicem dogu expresi varsa arkadaşla napicaz bilmiyom ankaraya gidicektik ilk orda kar var dediler istanbul desen **Küfürbaz** gibi bursa kaldi :D kalicak yer ayarliyalim gelicez .
Ankaraya gittim kar epey var orada , saglam soguk her zamabki gibi. Bursaya gelince caldir beni iki lafin belini kiralim :)

131,651Konular
3,270,105Mesajlar
315,695Kullanıcılar
balyozcanSon Üye
Üst Alt