Exploit completed, but no session was created.

Local olarak bir exploit yapmaya çalıştığımda başarılı oluyorum ancak uzaktan bir web sitesininde bir sömürme başlattığımda Exploit completed, but no session was created...

Local olarak bir exploit yapmaya çalıştığımda başarılı oluyorum ancak uzaktan bir web sitesininde bir sömürme başlattığımda
Exploit completed, but no session was created.
internette net bir çözüm bulamadım birazda yeniyim :D

İlk önce remote exploitler için statik ip adresine sahip olduğunu falan hatırlatayım- Eğer değilsen openport.io gibi sitelerden tünelleme yapabilirsin.
İkinci olarak doğru sürümü exploit ettiğine dikkat et.
Son olarak elle exploit'i denemelisin. Bazen metasploit stabil çalışmıyor.
Ama bu hatanın genel sebebi exploit çalışmadı.
Bunun sebebi sistem güncellenmiş ilgili açık, backdoor falan kapatılmış olabilir. En iyisi kendin exploit'i analiz ederek elle denemen.

İlk önce remote exploitler için statik ip adresine sahip olduğunu falan hatırlatayım- Eğer değilsen openport.io gibi sitelerden tünelleme yapabilirsin.
Bunun sebebi sistem güncellenmiş ilgili açık, backdoor falan kapatılmış olabilir. En iyisi kendin exploit'i analiz ederek elle denemen.
teşekkür ederim

bu arada bişey daha sormak istiyorum whonix kullanırken ipyi direk olarak statikmi alıyor yoksa ana ağ dinamik olduğu için öylemi kalıyor ve linuxta hangi configrasyonlarla ipmi statik olarak tanıtabilirim :/

131,918Konular
3,272,624Mesajlar
316,556Kullanıcılar
babaporcheSon Üye
Üst Alt