Sanalda Tokatlamayanlar

Beyler konu gayet açık ve net şimdi buraya tokatçıları yazın demiyorum olay çıkar .d ama sanalın büyük bir kısmı tokatçı bana bildiğiniz güvenilir işinde iyi ve her işi uygun...

Beyler konu gayet açık ve net şimdi buraya tokatçıları yazın demiyorum olay çıkar .d ama sanalın büyük bir kısmı tokatçı bana bildiğiniz güvenilir işinde iyi ve her işi uygun fiyata yapan adam gibi bildiğiniz hangi medyacı varsa yazar mısınız ? Tesşekkürler

hesap mı alcaksın
yok beya benim de elimden iş geliyo dm dalan basıyorum hesap almıyıcam
hesabım 9 ay önce kapatıldı (100 takipçili) tr de açabilen yok içindeki dmler yüzünden açmak için zorluyorum
taklitten kapandı işin kötü kısmı fake hesaptı o zamanlar sanal hakkında bişi bilmiyordum gittim birisi ile profilleri aynı yaptıp taklit bastım ben uçtum sjfvjvbhsbajofhsb sonra günde 200-300 tane 38 attım hesap buga girdi asla ama asla dönüş yapmıyorlar
onu bi tek veysel demir açarlar diyolarda çok para istiyo :/

yok beya benim de elimden iş geliyo dm dalan basıyorum hesap almıyıcam
hesabım 9 ay önce kapatıldı (100 takipçili) tr de açabilen yok içindeki dmler yüzünden açmak için zorluyorum
taklitten kapandı işin kötü kısmı fake hesaptı o zamanlar sanal hakkında bişi bilmiyordum gittim birisi ile profilleri aynı yaptıp taklit bastım ben uçtum sjfvjvbhsbajofhsb sonra günde 200-300 tane 38 attım hesap buga girdi asla ama asla dönüş yapmıyorlar
onu bi tek veysel demir açarlar diyolarda çok para istiyo :/
singapura bağlan 38 at

Beyler konu gayet açık ve net şimdi buraya tokatçıları yazın demiyorum olay çıkar .d ama sanalın büyük bir kısmı tokatçı bana bildiğiniz güvenilir işinde iyi ve her işi uygun fiyata yapan adam gibi bildiğiniz hangi medyacı varsa yazar mısınız ? Tesşekkürler
İnstagram da @erkangndzlp abi var +800k takipçi sosyal medyada yapamadığı iş yok işini halleder kesin bi şekilde

131,930Konular
3,272,743Mesajlar
316,579Kullanıcılar
saedaxmSon Üye
Üst Alt