PUBG Mobile Hesap Çalınması HK

Herkese merhabalar.Hesabımın satışı sırasında dolandırıldım hesap değeri 5.000 tl yaklaşık olarak.Çalan kişi endonezya kaynaklı bir ticaret sitesinde satmış gmailimi aldığımda...

Herkese merhabalar.Hesabımın satışı sırasında dolandırıldım hesap değeri 5.000 tl yaklaşık olarak.Çalan kişi endonezya kaynaklı bir ticaret sitesinde satmış gmailimi aldığımda hesap hareketlerinden öğrendim (!) 2 adet tel no 1 adet gmail adresi 1 adet instagram hesabı elimde oyunda muhtemelen oynayan kişi kendi twitter facebook veya gmaili eklemiş olsa gerek.Forumda yeniyim ve birçok metodu denemeye kalktığımda bir yerlerde illaki bi eksliklik gördüm.Tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum yardımcı olursanız yönlendirirseniz sevinirim.Teşekkürler iyi forumlar..

Herkese merhabalar.Hesabımın satışı sırasında dolandırıldım hesap değeri 5.000 tl yaklaşık olarak.Çalan kişi endonezya kaynaklı bir ticaret sitesinde satmış gmailimi aldığımda hesap hareketlerinden öğrendim (!) 2 adet tel no 1 adet gmail adresi 1 adet instagram hesabı elimde oyunda muhtemelen oynayan kişi kendi twitter facebook veya gmaili eklemiş olsa gerek.Forumda yeniyim ve birçok metodu denemeye kalktığımda bir yerlerde illaki bi eksliklik gördüm.Tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum yardımcı olursanız yönlendirirseniz sevinirim.Teşekkürler iyi forumlar..
eger 1 baglantısı elındeyse sılerım twit ile faceyi veya gmail

işte oyuna hangi platformla bağlandı bilgim yok :( ama gözlemlerim şu yönde şimdi çaldırdğım saatte 1 adet tel no eklenmiş gmaile ve bundan yaklasık 2-3 saat sonra bu tel no değiştirilmiş başka tel no eklenmiş bu süre zarfında satıldığını varsaydım hesabın ve 2. tel noya sahip kişinin oyunu oynadığını düşünüyorum dün akşam facebook arama blogundan şifremi unuttum kısmından baktığımda bu tel noya ait bir fb hesabı olduğuna kanaat getirdim ama ilk başta dediğim gibi garanti veremem hocam

131,930Konular
3,272,743Mesajlar
316,580Kullanıcılar
mehdi1002Son Üye
Üst Alt