Arkadaşlar Merhaba ! @EmirhanK Adlı arkadaştan 1 Hafta önce 10K Takipçi satın aldım. Bana 10K takipçiyi 15 TL'ye atıcağını söyledi ilk başta 6 TL yolla öyle başlatayım dedi numara falan bıraktı vs İnstagram'da var. Bana attıktan sonra bitince tamamen gerisini yollarsın dedi ben de kabul ettim. Ama arkadaşın attığın takipçilerin hepsi takipten geri çıktı yani Eski takipçi sayıma geri döndü. Bana dolandırıcı vs diye hitap etmiş arkadaş birde üstüne olayı bilmeyenler de bana bok atmış. Arkadaşlar olayları bilmeden etmeden yorum yapmayın. Kendisi bana gönderim bitince paranın yarısınıda yollarsın dedi mağdem dolandırıcıyım benimle neden hiç iletişime geçmedi mesaj atmadı telefon numaram ve İnstagram adresim var. Sakın bu arkadaştan takipçi vs bişey satın almayın. Attığı takipçilerin hepsi birden FOS oldu diyebilirim olanda şuan ki 6 TL'ye oldu 6 TL'sin de değilim ama ya o para meblası yüksek olsaydı 200-300 TL gibi ? Aşşağıda gördüğünüz gibi hesabıma attığı takipçilerin hepsi boş ve kapandı.