diğer konulara göz atmadım njrat ile yapılmış olanı gösterdim yapan varsa 10 coini değiştiririmkardeşim bunuunla ilgili fazla konu var 10 koin nedir
KONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER
eywKONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER
lookKONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER
ne demekEyvAllah, eline sağlık
reis sen de virüs virüs Duman ettin ortalığıKONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER
hahahah ne sesli güldüm vallaha son zamanlarda baya bir boş vaktim oluyor bu tarz olaylar ile uğraşıyorum bir şekilde elime illegalde olsa bişeyler geçirmeye vs çalışıyorum bazen kötü amaçlar için kullanmak istesem de o bir gün benden çıkacağı için pek riske atmıyorum kendimi
Bence de reis illegal yaparsan illa ki yakalanacaksın. Ama yakalanma olmasa suç olmasa ben o btc miner ile ayda 5 6 k rahat kazanırım. Kurban kasmak kadar basit iş yokhahahah ne sesli güldüm vallaha son zamanlarda baya bir boş vaktim oluyor bu tarz olaylar ile uğraşıyorum bir şekilde elime illegalde olsa bişeyler geçirmeye vs çalışıyorum bazen kötü amaçlar için kullanmak istesem de o bir gün benden çıkacağı için pek riske atmıyorum kendimi![]()
etwKONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER
benim paylaştığımdan mı bahsediyorsunBence de reis illegal yaparsan illa ki yakalanacaksın. Ama yakalanma olmasa suç olmasa ben o btc miner ile ayda 5 6 k rahat kazanırım. Kurban kasmak kadar basit iş yok
ha birde daha fazla paylaşım yapmayı düşünüyorum bu aralar
Kral vallahi yardımcı olmayı aşırı isterdim ama hiç anlamıyorum bu işten. Rat senin konun. Ama kurban kasmak gerçekten aşırı basit günümüzde.benim paylaştığımdan mı bahsediyorsunvalla kurban nasıl toplarım onu ben daha tam çözebilmiş değilim ama aklımda bir taktik var onu yapmayı planlıyorum.Burda şuan onu yazsam benim gibi yapmak isteyenler çıkar o yüzden gerek yok ama sana bir sorum olacak reis cgnattayım ben doğal olarak port açamıyorum ngrok üzerindne port açıyorum tabi biliyorsan kapattığın zaman free hesapta oto gidiyor port yeni port almak zorunda kalıyorsun virtualbox kurdum sanal makineyi açtım ngrok'u kurdum vs sanal makinayı kaydediyorum portu vs herşeyi tamamlıyorum ama kurban düşmüyor
yardımcı olabilirsen valla sevinirim
![]()
Hadi bakalım kral. Hoşgeldin. Yeni yeni aktif oluyorsun.ha birde daha fazla paylaşım yapmayı düşünüyorum bu aralarsınav haftası yarın ama elimden geldiğince konu paylaşıcam
saolKONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER
ne demek
baklımKONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER
PUAN LAXIMKONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER
iyiymişKONUYU GÖRMEK İÇİN BEĞENİ YORUM + COİN YETERLİDİR TŞKLER