Kopya Çekme Methodu

Merhabalar arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz yarından sonra sınavlar başlıyor.Nasıl mı kopya çekceğinize gelelim.2 Arkadaş Olacaksınız.Kız Olsa daha iyi olur.Airpods alacaksınız...

Merhabalar arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz yarından sonra sınavlar başlıyor.Nasıl mı kopya çekceğinize gelelim.2 Arkadaş Olacaksınız.Kız Olsa daha iyi olur.Airpods alacaksınız sınava girmeden önce birbirinizi arayacaksınız.Aradınız kızların saçı uzunlugundan dolayı belli etmicektir.Erkek olarakta kolumuza kafamızı korsak ve kapşonu çekersek fazla dikkat ettirmeyiz.Arkadaşımız sessizce şıkları sölesin.Maske oldugundan dolayı daha iyi olacaktır.
Başka Bir method ortaokulda yaptıgım birşeydi bakın arkadaşınızla aynı sınıftasınız ve nasıl kopya çekceğiz bakın kulak A Saç B Ense C Omuzlar D Sırt ise E bu arka sırada olan kişi için Ön sırada ise Agız A Kulak B Kaş C göz D saç E bu şekilde hiç birkez yakalanmadım tavsiye ederim İyi Çalışmalar.[CHARGE=1][/CHARGE]

Merhabalar arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz yarından sonra sınavlar başlıyor.Nasıl mı kopya çekceğinize gelelim.2 Arkadaş Olacaksınız.Kız Olsa daha iyi olur.Airpods alacaksınız sınava girmeden önce birbirinizi arayacaksınız.Aradınız kızların saçı uzunlugundan dolayı belli etmicektir.Erkek olarakta kolumuza kafamızı korsak ve kapşonu çekersek fazla dikkat ettirmeyiz.Arkadaşımız sessizce şıkları sölesin.Maske oldugundan dolayı daha iyi olacaktır.
Başka Bir method ortaokulda yaptıgım birşeydi bakın arkadaşınızla aynı sınıftasınız ve nasıl kopya çekceğiz bakın kulak A Saç B Ense C Omuzlar D Sırt ise E bu arka sırada olan kişi için Ön sırada ise Agız A Kulak B Kaş C göz D saç E bu şekilde hiç birkez yakalanmadım tavsiye ederim İyi Çalışmalar.-=Stripped Content=-
denedim işe yarıyor

131,790Konular
3,271,382Mesajlar
316,195Kullanıcılar
Jetta3434Son Üye
Üst Alt