Owner Forum yönetimi Co - Admin Moderator Senator Major Kıdemli üye Elimden gelenin fazlasını yaptım. Umarım beğenirsiniz... Birimler için ( Örn...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Owner

LmLAkG.gif

Forum yönetimi

BulOBq.gif

Co - Admin

Wz7uMU.gif

Moderator

nFyiyO.gif

Senator

w4VUl8.gif

Major

E0wrXP.gif

Kıdemli üye

LH5aCJ.gif

Elimden gelenin fazlasını yaptım. Umarım beğenirsiniz...
Birimler için ( Örn: KızılBörü, Sosyal Medya ) çalışmalar sürüyor...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şuan ki rütbeler gayet iyi neden rütbelerle uğraşıp duruyonuz la hem bu rütbe gifleri tskya ait ve bu tur gifleri sevemedim gitti.

Çok karışık, bir düzen yok..
Mesela küçükten büyüğe doğru rütbelerde hilal sayısı artabilirdi ama siz tamamen birbirlerinden bağımsız yapmışsınız.
Yine de Ellerinize sağlık :)

Yönetim ekibi,major,kıdemli üye'yi kendim yaptım.. Teşekkürler...

Peki gifleri zoomladigimizda cikan ALSANCAK yazısı :p Ve ranklarin içinde zaten o dediklerin vardı sadece ranklara ad koymuşsun yanlış hatırlamıyorsam hatta turuncu olan lojistik gibi bir şeydi ve renkleri eşleştirmeye çalışırken Senatorü moderatörden üstün ranka koymussun renkler uyması için yani Spyhackerz başkasınin çalıntı ranklarini kullanmamalı bence

Peki gifleri zoomladigimizda cikan ALSANCAK yazısı :p Ve ranklarin içinde zaten o dediklerin vardı sadece ranklara ad koymuşsun yanlış hatırlamıyorsam hatta turuncu olan lojistik gibi bir şeydi ve renkleri eşleştirmeye çalışırken Senatorü moderatörden üstün ranka koymussun renkler uyması için yani Spyhackerz başkasınin çalıntı ranklarini kullanmamalı bence

Kardeşim çalmıyorum. Ve de mec abi gif forumu yavaşlatır dedi kullanılmayacak. okumanız yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,232Konular
3,283,238Mesajlar
319,672Kullanıcılar
gge22Son Üye
Üst Alt