Zer0Day fake HK. (1 Viewer)

Oncelikle selamün aleyküm değerli dostlar. Hesap onaylı oldugu için raptor dostumun hesabından yazma gereği duydum. Ki reel hayattaki sorunlarim yuzunden biraz mola verdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oncelikle selamün aleyküm değerli dostlar. Hesap onaylı oldugu için raptor dostumun hesabından yazma gereği duydum. Ki reel hayattaki sorunlarim yuzunden biraz mola verdim boyle seuker görmek gerçekten üzücü..

https://www.spyhackerz.com/forum/threads/zer0day-burda.17058/#post-143163

Bu başlığı açan arkadaş ile hiç bir bağlantım yoktur. Allah'a şükür hic bir yerde baskanim oyleyim böyleyim deme gereği duymadim duymam da neysem o dur gerek turkzde olsun gerek kendi cevremde olsun boyle ithamlarla karsiniza gelmem gelmekte istemem bana gore yüz kızartıcı bir durumdur bu tüm arkadaslardan o üyeliği açıp bu terbiyesizliği yaptığı için kendi adima sizden özür diliyorum boyle birşey yaşansin istemezdim ama çekemeyen çok birileri spyhackerz turkz dostluğunu kiskanmis anlasilan ortalığı karıştırmaya calisiyor lütfen itibar etmeyin saygılarımla..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu 0r0spu evladı banada kendini sen diye tanıttı şimdi yolluyorum kendisini buradan.
telegramdan falan yazdı da sensin diye baya sohbet falan da ettik.

d6e4c395788.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,191Konular
3,282,847Mesajlar
319,521Kullanıcılar
Üst Alt