Türk Exploit Sitesi Açılsın

Beyler Türkiyede her s.km sonik site var yüzlerce hack sitesi vs. lan bi tane exploit-db gibi site yok full türkçe anlatimlar yapan exploit sitesi açilmasini istiyorum eğer...

Beyler Türkiyede her s.km sonik site var yüzlerce hack sitesi vs. lan bi tane exploit-db gibi site yok
full türkçe anlatimlar yapan exploit sitesi açilmasini istiyorum eğer uğraşa bilecek varsa host ve domaini bedavaya sağlarım ama siteye bakacak ve güncel exploitleri türkçeye çevirecek....
♥ Sitede Videolu Veya Resimli Anlatimda Olursa Tadından yenilmez.

bune abi exploit-db den birçok exploiti bu yüzden anlamiyoruz...

Bu Fikre Destek veren Herkesi Bu Posta Editliyorum;
Olsa hergün 1 user trafiği benden gelir

Onemli olan 750+ ziyaretci olmasi degil gencler. Milletin exploitlerini satmasi / almasi. Script hazir , bir iki puruz kaldi son rotuslar. Saglam exploit birikmesini bekledim ve birikti de. yakin zamanda saglam explerle adini duyarsiniz ;)

süper olur lan
tabi 2 güne kapanmazsa. :)

Son düzenleme:
Onemli olan 750+ ziyaretci olmasi degil gencler. Milletin exploitlerini satmasi / almasi. Script hazir , bir iki puruz kaldi son rotuslar. Saglam exploit birikmesini bekledim ve birikti de. yakin zamanda saglam explerle adini duyarsiniz ;)
Gerçekleşirse ve dediği gibi kullanımı Türkçe olursa hack aleminde gözle görülür bir aktiflik olur efso olur yani beklemedeyim hocam

131,672Konular
3,270,242Mesajlar
315,729Kullanıcılar
livefunerallSon Üye
Üst Alt