Hackerlıktan Para Kazanan Varmı ? (Amaç Sanat mı ?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar. Basta soyleyecek olursam bu insanda insana degisen bir durumdur. Bazilari para kazanmak icin yaparken bazilarida hobi vb seyler icin yapmaktadir. Tabi ki biz bu islerin biraz sakata kaydigini bildigimizden dolayi cok fazla arastirma ve guvenlik yaparak bu islere atiliiyoruz. Fakat bizim gibi olmayipta sadece konu anlatan arkadaslarimizda var. Cogunlukla hobi olarak yapiyoruz ama daha cok legal yontemlere basvurarak yapmakta fayda gordugumuzden dolayi anlatmakla ve paylasmakla kaliyoruz

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Bu siteye uye ol orda .js kodları var onları sitene koyarak para kazana biliyorsun burda bi konu link var atayım bi incele
Tavsiyemce gerekmedigi surec icerisinde kullanmamasi iyi olur. Cunku mining yaparak bilgisayar hizlarini dusuruyor ve bu insanlarin sitene daha az giris yapmasini saglayabilir. Onun yerine Google Ads ya da PropellerAds gibi sitelerden reklam alinirsa tiklama basina gelecek para daha fazla olacaktir. Sadece sayfa acilisinda 1 kere acilmasi saglanmasi bile butun siteye yeteri kadar giris saglandiktan sonra her gun belirli bir miktarin uzerinde para kazanilabilir.

Bu siteye uye ol orda .js kodları var onları sitene koyarak para kazana biliyorsun burda bi konu link var atayım bi incele
Tavsiyemce gerekmedigi surec icerisinde kullanmamasi iyi olur. Cunku mining yaparak bilgisayar hizlarini dusuruyor ve bu insanlarin sitene daha az giris yapmasini saglayabilir. Onun yerine Google Ads ya da PropellerAds gibi sitelerden reklam alinirsa tiklama basina gelecek para daha fazla olacaktir. Sadece sayfa acilisinda 1 kere acilmasi saglanmasi bile butun siteye yeteri kadar giris saglandiktan sonra her gun belirli bir miktarin uzerinde para kazanilabilir.
Benim sitem yok ki anca hacklersek öyle

Hacklinkten Günde Ortalama 75 Tl Kazaniyorum , Eğer Kodlanacak bir program varsa ondan ayrı kazanırım, ve sitelere reklam , ve hacklenen instaları satmayı dersem günde en az 150 tl alirsin hele cc işine girersen günde min 450 tl fakat yasal yolda kalman daha iyidir.
Birde Kendi web sitelerimi satmak var. yani işini bilirsen iyi para var.

Benim sitem yok ki anca hacklersek öyle
Bu konuda asla bir sikintin olmasin. Eski zamanlarimda (10 yasimda) ben hic bilmezdim ama suanki yasima (17 yasimda) kadar bir suru bilgi ogrendim ve bunlar sadece arastirarak. Ve hala da arastirmaya devam ederek burda ki forumda insanlara da yardim etmeye calisiyorum. Mesela suanda uzerinde ugrastigim bir sitem var ve biter ise insallah SpyHackerz'in onemli yoneticileriyle beraber goruserek onlara destek cikmayi istiyorum

bence hedefin sirf heyk ile para kazanmaksa yol alamazsim bir yere kadar gider amac para olmamali o tutkyu alman lazim heyk yapinca tabi hekte bir yere kadar ayni bazi zevkler gibi eger yeniysen sirf heyke fln abanma yararli seyler ogrenmeye calis yoksa ileride bosa pisman olursun ulan heykte ne bosmus bosa gitmis vaktim diye gecmisine soversin.Her yolun bir sonu var!!

Reis sana bi soru sorcam tivibu go nasil hackliyonuz ? Bazilari diyo hesap dusunce atarim diyo

Reis sana bi soru sorcam tivibu go nasil hackliyonuz ? Bazilari diyo hesap dusunce atarim diyo
Bunlarin birden cok yontemi vardir. Sana soylenen yontem Fake Site yani aciklayacka olursam sitenin kopyasini yaparak yapilan girislerdeki sifreyi calmak oluyor.

Diger yontemlerden biri ise BruteForce.

Tabikide bunu ben sana anlatmayacagim benden daha bilgili kisileri Forum icerisinde bulabilirsin.

Bunlarin birden cok yontemi vardir. Sana soylenen yontem Fake Site yani aciklayacka olursam sitenin kopyasini yaparak yapilan girislerdeki sifreyi calmak oluyor.

Diger yontemlerden biri ise BruteForce.

Tabikide bunu ben sana anlatmayacagim benden daha bilgili kisileri Forum icerisinde bulabilirsin.
Bunlari biliyom abi ama telefondayim bilgisayar yok nasil kandiriyorlar abi diyolar su hesaplami gir diyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,667Konular
3,288,356Mesajlar
324,346Kullanıcılar
tomsiano12Son Üye
Üst Alt